AQUEST DISSABTE, AMB 'EL PERIÓDICO'

Risto Mejide torna a Cuatro amb el seu famós sofà

El publicista fa de jurat en el concurs 'Got talent' (Tele 5) i conversa sobre temes universals a 'Chester in love' (Cuatro)

ialvarez37035585 portada del  teletodo del dia  28 de  enero  del 2017170125203100

ialvarez37035585 portada del teletodo del dia 28 de enero del 2017170125203100

1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide ha fet les paus amb el seu gran amor Mediaset (Antena 3 va ser una aventura fugaç) i s'ha embarcat en el nou ‘Chester in love’, un ‘Chester’ que viatja menys (el sofà no es desplaça), però, com el seu presentador, reneix rendit a la passió. “Aquest és un ‘Chester’ molt visceral. ‘…in love’ té a veure amb apassionar-se amb la vida”, assegura a l'entrevista que publica ‘Teletodo’.

El publicista i comunicador diu ser el primer sorprès de l'èxit que ha aconseguit en totes les facetes a què s'ha dedicat. “Quan una cosa et surt bé, si ets honest amb tu mateix, l'única reacció honesta és la sorpresa”, confessa.

Així mateix, sobre la introducció de la intervenció de ponents i gent del públic, Mejide declara: “M'agrada que ‘Chester in love’ sigui permeable a la gent que no és famosa però que té coses per explicar”.

DANIEL ANGLÈS I ELS GAUDÍ

Així mateix, la revista dels dissabtes entrevista el director, productor i actor Daniel Anglès, que repeteix com a jurat d''Oh happy day' (TV-3). “El meu cervell no assimilaria agafar el rol de dolent en el concurs”, diu.

Anglès, que va ser subdirector d'‘OT’ en l'etapa de Tele 5, opina sobre el famós concert del retrobament dels 'extriunfitos': “A nivell artístic, jo hauria fet el concert d'‘OT’ d'una altra manera, però l'essència era xula”.

‘Teletodo’ informa, així mateix, de la retansmissió de la gala dels premis Gaudí per part de TV-3 , i de la cita que té el Barça a Sevilla diumenge, ja que disputa un nou partit de Lliga contra el Betis que retransmet Bein La Liga.

LA SÈRIE ‘THIS IS US’

Notícies relacionades

En l'apartat de nens, el suplement ofereix una entrevista amb la valenciana Ana Jara, actriu de la sèrie juvenil ‘Soy Luna’ (Disney Channel); en el de documentals, destaca el documental de ‘Sense ficció’ (TV-3) ‘Santuaris de l’antifranquisme’, i en el de les televisions de pagament, la sèrie sobre vides encreuades ‘This is us’, que emet Fox Life.

El suplement ofereix també la programació de les principals cadenes de televisió i informació sobre les pel·lícules i les sèries més destacades.