Jesús Calleja arriba en helicòpter a Cuatro

L'aventurer lleonès parla de la nova temporada de 'Volando voy' i el seu equip explica com es realitza el programa

ialvarez36920813 portada  teletodo del  dia 21 de  enero  del 2017170118204018

ialvarez36920813 portada teletodo del dia 21 de enero del 2017170118204018

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Jesús Calleja no para. Després de l'última entrega de ‘Planeta Calleja’, ha tornat a la seva cadena, Cuatro, amb la segona temporada de ‘Volando voy’, el programa en què, a bord del seu helicòpter R44, sobrevola poblets i zones poc accessibles del país, captant espectaculars imatges i recollint les petites històries que els regalen els seus habitants.

A més, aquest any, la missió que tenien en la primera temporada de mostrar als habitants les últimes tecnologies s'ha complicat amb el plus d'intentar que aquestes serveixin per facilitar-los una miqueta més la vida. I així ho explica, amb el seu habitual entusiasme, l'aventurer lleonès a l'entrevista que publica aquest dissabte ‘Teletodo’: “Amb ‘Volando voy’ em diverteixo una barbaritat, perquè és conèixer una mica el teu país: com es viu en els diversos llocs, quins paisatges hi ha, quines cultures, la gent… El que més em fascina és la gent, perquè és extraordinària allà on anem i s'aprèn molt”, assegura.

VISITA AL RODATGE

I afegeix: “El nostre programa és d'entreteniment, però també de veritat. L'humor és molt important, i conèixer gent que té moltes coses per explicar. Però si a més podem ajudar…”. Així mateix, pel que fa a les passejades en helicòpter que ofereix als habitatants dels llocs que visita diu: “Hi pujo persones que mai han volat. Em genera molta tendresa donar sorpreses”.

A més, de l'entrevista, el suplement d'EL PERIÓDICO, que al juny va assistir en exclusiva a la festa del rodatge al delta de l'Ebre, va parlar amb els membres de l'equip per realitzar un reportatge en què expliquen com es realitza el programa. I el publica aquesta setmana.

PSICÒLOGA CELESTINA

La revista dels dissabtes també va entrevistar Pilar Cebrián, la psicòloga que avalua els perfils de les persones que van al programa de cites ‘Desnúdame’, de DKiss, en què dues persones es coneixen en un llit i en roba interior.  “Estem desmuntant un tòpic: ens quedem en roba interior i en un llit sense que hi hagi d'haver sexe”, assenyala.

‘Teletodo’ destaca com a novetats de la setmana el programa ‘Bogeria a la pastisseria’, de TV-3, en què es mostra com es treballa a l'obrador de Christian Escribà, i ‘Hoteles en la ruina’, de DMax, una espècie de ‘Pesadilla en la cocina’ però situat en un hotel.

‘MEDIACIÓ’ I ‘RIVERDALE’

En l'apartat dels documentals informa sobre el reportatge de ‘Sense fició’ (TV-3), ‘Mediació’, i en el de les televisions de pagament, la nova sèrie basada en els còmics d'‘Archie’, la sèrie juvenil amb aires de 'thriller' ‘Riverdale’, que emet Movistar Series Xtra, i ‘Einstein’, a AXN.

Notícies relacionades

Les pàgines de nens se centren en la sèrie ‘Mi caballero y yo’, que estrena Boing, i la pàgina que parla d'esports la protagonitza el partit de Lliga Eibar-Barça, a Movistar Partidazo,  i el partit de la Copa del Rei Barça-Reial Societat, a Bein Liga.

El suplement ofereix, així mateix, tota la programació de les principals cadenes i informació de les pel·lícules i sèries més destacades.