ESPAI POLÈMIC

'Sálvame' ressuscita en un gag Leia Organa i indigna les xarxes

Change.org registra ja 11.484 firmes de suport a la petició de sanció a Tele 5 per ofendre la memòria de Carrie Fisher

salvame

salvame

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'aparició d'una col·laboradora del controvertit programa de Tele 5 disfressada de Leia Organa, la princesa de 'Star Wars', dimarts, 27 de desembre, dia en què es coneixia la sobtada mort de Carrie Fisher -l'actriu que li donava vida-, ha provocat la indignació de molts dels seus fans. I així, 11.484 d'ells han decidit firmar la petició de sanció a Tele 5, de sanció a Tele 5,llançada a Change.org, molestos també amb el rètol que acompanyava el gag en què es llegia: "La princesa Leia segueix viva i està amb nosaltres. ¡Benvinguda a la galàxia Sálvame!".

Notícies relacionades

L'impulsor de la petició va decidir demanar la sanció per considerar una ofensa que “el programa 'Sálvame' hagi fet un gag vergonyós en què disfressaven una col·laboradora d'aquest personatge, i en el qual a més es veia un rètol que deia: ‘La princesa Leia segueix viva i està amb nosaltres. ¡¡Benvinguda a la galàxia Sálvame!"’. “És una vergonya que un programa que es dedica a lucrar-se a costa de la vida privada de la gent es burli d'una morta”, es lamentava.

El fan de la desapareguda intèrpret de 'Star Wars' i 'Catastrophe' afegia: “Carrie Fisher no només va ser una actriu que va trencar els estereotips de les princeses que coneixem o que ha ajudat a interpretar papers importants a la dona al cine, sinó que també va dedicar gran part de la seva vida a propagar informació i educació sobre les malalties mentals...”. Per aquest motiu, l'import econòmic de la sanció es destinaria, segons el seu impulsor, a associacions de malalts mentals.