RETORN D'UN FORMAT D'ÈXIT

'Las Campos' tornen a Tele 5 amb un especial nadalenc

María Teresa i Terelu 'televisen' la seva Nit de Nadal, en què hi ha un anunci "sorprenent" de la matriarca i el seu nòvio Bigote Arrocet

las-campos-t2-1jpg 585d3dc7cea1c

las-campos-t2-1jpg 585d3dc7cea1c

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

N'hi va haver prou amb dos programes perquè María Teresa Campos i la seva filla Terelu es guanyessin l'estiu passat el dret al retorn, per més que les xarxes socials se'n mofessin‘Las Campos’ tornen aquest dimarts, 27 de desembre, a Tele 5 (22.00 hores) amb un especial nadalenc que anirà seguit de noves entregues. En aquest primer programa, titulat 'Mamá, ya es Navidad', veurem la matriarca del clan i les seves filles en ple frenesí nadalenc, i així sabrem com cuinen el sopar de la Nit de Nadal, com decoren la casa i quins regals es fan. A més, María Teresa Campos i el seu nòvio Edmundo (Bigote Arrocet) anunciaran una cosa que deixarà bocabadat més d'un. 

La periodista andalusa i la seva filla van sorprendre tothom a l'estiu amb uns registres d'audiència inesperats: un 18% de quota mitjana i més de 2,3 milions d'espectadorsLa seva continuïtat, doncs, estava cantada des que compartissin amb l'audiència la seva faceta més íntima i personal en aquelles dues primeres entregues. Les pròximes serviran per introduir l'espectador una mica més en les seves vides més o menys íntimes i mostrar-los els seus aspectes més reservats. Per començar, es podrà veure María Teresa Campos en una sopar nadalenc al qual aquest any han invitat el seu cercle més estret: les seves filles, els seus néts, el seu gendre, la seva amiga Maite Valdomar i, per descomptat, el seu estimat nòvio Edmundo, conegut com Bigote Arrocet. 

Però abans assistirem als preparatius de tan important àpat, amb elecció de vestuari, instal·lació de decoració, compra de regals i elaboració del menú. Mentre s'afanyen amb aquesta organització, Terelu i Carmen es desplaçaran al centre de la ciutat en un autobús de línia per fer les últimes compres. A més, María Teresa i les seves filles aniran a Torrejón de Ardoz (Madrid) per apadrinar l'encesa de la seva il·luminació nadalenca, en un acte multitudinari que col·lapsarà el centre de la localitat. Durant el sopar es descobriran els regals de l'‘amic invisible’, una coneguda artista malaguenya interpretarà una nadala que emocionarà M. Teresa i aquesta, amb Edmundo, realitzarà un anunci inesperat que sorprendrà tothom.

MÉS RELAXADES

Notícies relacionades

La matriarca confessa que en aquestes noves entregues es mostra "més divertida i desinhibida”. Per a ella, la clau de l'èxit d'aquest programa produït per La Fábrica de la Tele ('Sálvame') és que exhibeix "diverses i divertides situacions de la vida quotidiana d'una família mediàtica, amb algunes de les quals s'identifiquen els espectadors”. La seva filla Terelu, que va afrontar aquest nou projecte amb molta il·lusió, apunta a la sorpresa i la novetat com a factors decisius. “Crec que a l'audiència li va agradar perquè van poder descobrir una altra faceta diferent de nosaltres, ja que estan acostumats a veure la Teresa presentadora i la Terelu professional en un plató, però no en el nostre dia a dia", explica.

Sobre l'especial nadalenc, la presentadora malaguenya avança que el moment més sorprenent d'aquesta entrega és el del “sopar familiar”. "El millor regal de Nadal és que ‘Las Campos’ agradi al públic”, adverteix. Una vegada finalitzat l'especial, Tele 5 oferirà una nova edició del debat sobre el que s'ha vist al 'personality show' que comptarà amb M. Teresa i Terelu com a 'invitades estel·lars’. Carlota Corredera conduirà aquest programa que analitzarà detalladament les tradicions i costums nadalencs de la saga Campos i que tindrà com a participants Pilar Eyre, Carmen Borrego, Mila Ximénez i Beatriz Cortázar.