PROGRAMACIÓ NADALENCA

'La Riera' es pren un descans amb una tragèdia

TV-3 emet un capítol especial del seu conegut serial la nit de Sant Esteve

1420g

1420g

1
Es llegeix en minuts

És una cosa tan tradicional com les mateixes festes nadalenques: 'La Riera' no  se’n va mai de vacances sense abans oferir un succés que deixi la tensió en el seu punt àlgid. Així, TV-3 emet dilluns (21.50 hores), un capítol especial, que vindrà marcat per un tràgic succés i que servirà perquè la producció s’agafi unes vacances fins a l’any que ve.

així, i segons ha avançat la mateixa TV-3, en aquest capítol «es viurà un dels moments més crítics de la temporada». Tot girarà al voltant dels molts enemics que ha anat col·leccionant el Claudi (Pere Arquillué) aquestes últimes setmanes. Són molts els que tenen ganes de passar-hi comptes. 

Notícies relacionades

I la festa que organitza per celebrar la firma del projecte de Can Sureda serà l’escenari on es produirà un desenllaç tràgic. En la festa, com és habitual, no hi faltaran les prostitutes que, aquesta vegada, a més, no són desconegudes per als seguidors de la sèrie. El problema és que una d’aquestes convidades es presenta amb una pistola a la celebració. I algú la utilitzarà aquella nit. La Maria (Montse Guallar), la Bibiana (Miranda Gas), la Mercè (Mercè Sampietro), el Lluís (Jordi Cadellans) i la Lídia (Ana Sahun) són alguns dels candidats a empunyar l’arma.

I amb tot aquest tens panorama, el Claudi, els Avellaneda i el Melcior es disposen a celebrar la firma del projecte de Can Sureda. I, com ja s’anuncia, la festa, plena de sorpreses, finalitza amb un tret.