DISSABTE, A 'TELETODO'

25 anys de 'La Marató' de TV-3

Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero presenten, diumenge, 18, el macroprograma, dedicat a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

mdedios36613683 portada del  teletodo del  dia  17 de  diciembre  del  2016161214150413

mdedios36613683 portada del teletodo del dia 17 de diciembre del 2016161214150413

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

'La Marató' de TV-3 arriba diumenge, 18, a la 25a edició amb una emissió, de més de 15 hores, destinada a recaptar fons per lluitar contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero es posen al capdavant del programa, que, com ja és habitual, combina la divulgació i el testimoni de malalts amb l'entreteniment.

Els presentadors del 'TN cap de setmana' i 'Divendres', respectivament, protagonitzen la portada del suplement 'Teletodo'. Tots dos expliquen les seves sensacions davant aquest repte. Melero parla "d'una il·lusió gran", però també de cert "'cangueli'" a l'hora d'afrontar l'espai. Pellicer, que ja havia estat en aquesta situació en set ocasions més, reconeix que encara té aspectes per polir: "Tinc un registre d'informatius, que està molt marcat i del qual m'he d'alliberar".

RUBÉN CORTADA 

'Teletodo' també inclou una entrevista amb Rubén Cortada, posat en la pell de Ramón Serrano Súñer a la minisèrie de Tele 5 'Lo que escondían sus ojos', que reconeix que no havia sentit a parlar mai del 'cunyadíssim' de Franco. "Vaig estudiar la seva forma de moure's i de mirar; va ser un treball de laboratori", comenta.

De la setmana televisiva també destaca el comiat de quatre sèries de l'horari de màxima audiència'Velvet' i 'Mar de plástico', totes dues a Antena 3; 'Víctor Ros', a TVE-1, i la ja esmentada 'Lo que escondían sus ojos' (Tele 5).

'Salvados', a La Sexta, aparca la temporada pel parèntesi nadalenc, però abans Jordi Évole reuneix en una taula rodona diverses dones per conèixer com viuen la pressió imposada al seu gènere.

DERBI CATALÀ

Notícies relacionades

A la televisió de pagament, els nostàlgics estan d'enhorabona amb l'estrena a TNT de 'Yo fui a EGB: el concurso', presentat per Anabel Alonso. I a la secció d'esports, el Barça i l'Espanyol disputen el derbi, diumenge, 18, davant les càmeres de Movistar+ Partidazo.

Completen 'Teletodo' les programacions de les principals cadenes i una selecció de cine i sèries, així com els passatemps.