03 juny 2020

Anar al contingut

DISSABTE, A 'TELETODO'

25 anys de 'La Marató' de TV-3

Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero presenten, diumenge, 18, el macroprograma, dedicat a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

EL PERIÓDICO / BARCELONA

'La Marató' de TV-3 arriba diumenge, 18, a la 25a edició amb una emissió, de més de 15 hores, destinada a recaptar fons per lluitar contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero es posen al capdavant del programa, que, com ja és habitual, combina la divulgació i el testimoni de malalts amb l'entreteniment.

Els presentadors del 'TN cap de setmana' i 'Divendres', respectivament, protagonitzen la portada del suplement 'Teletodo'. Tots dos expliquen les seves sensacions davant aquest repte. Melero parla "d'una il·lusió gran", però també de cert "'cangueli'" a l'hora d'afrontar l'espai. Pellicer, que ja havia estat en aquesta situació en set ocasions més, reconeix que encara té aspectes per polir: "Tinc un registre d'informatius, que està molt marcat i del qual m'he d'alliberar".

RUBÉN CORTADA 

'Teletodo' també inclou una entrevista amb Rubén Cortada, posat en la pell de Ramón Serrano Súñer a la minisèrie de Tele 5 'Lo que escondían sus ojos', que reconeix que no havia sentit a parlar mai del 'cunyadíssim' de Franco. "Vaig estudiar la seva forma de moure's i de mirar; va ser un treball de laboratori", comenta.

De la setmana televisiva també destaca el comiat de quatre sèries de l'horari de màxima audiència'Velvet' i 'Mar de plástico', totes dues a Antena 3; 'Víctor Ros', a TVE-1, i la ja esmentada 'Lo que escondían sus ojos' (Tele 5).

'Salvados', a La Sexta, aparca la temporada pel parèntesi nadalenc, però abans Jordi Évole reuneix en una taula rodona diverses dones per conèixer com viuen la pressió imposada al seu gènere.

DERBI CATALÀ

A la televisió de pagament, els nostàlgics estan d'enhorabona amb l'estrena a TNT de 'Yo fui a EGB: el concurso', presentat per Anabel Alonso. I a la secció d'esports, el Barça i l'Espanyol disputen el derbi, diumenge, 18, davant les càmeres de Movistar+ Partidazo.

Completen 'Teletodo' les programacions de les principals cadenes i una selecció de cine i sèries, així com els passatemps.