ESPECIALS DE NADAL

TVE repetirà les campanades amb 'Masterchef'

Anne Igartiburu, amb Jordi Cruz i Pepe Rodríguez, ja van presentar l'especial el 2013

campanadas

campanadas

1
Es llegeix en minuts

En la seva línia d'esprémer els seus èxits al màxim, la direcció de Televisió Espanyola ha tornat a elegir dues de les estrelles del seu mediàtic concurs 'Masterchef' (els jurats Pepe Rodríguez i Jordi Cruz) per presentar les tradicionals campanades de Cap d'Any des de la madrilenya Puerta del Sol. Això sí, igual que en la seva anterior intervenció (les campanades del 2013), la coneguda parella de cuiners tornaran a estar acompanyats per la sempiterna musa de la televisió estatal: Anne Igartiburu.  

Així, la coneguda presentadora de 'Corazón' complirà 12 anys consecutius transmetent en directe les Campanades per a TVE. L'any passat va presentar les campanades, per quarta vegada, amb un altre clàssic de TVE: Ramón García. 

La retransmissió de TVE s'emetrà simultàniament a través de la primera cadena estatal, La 2, TVE Internacional i la web de rtve.es.

Notícies relacionades

Amb una mitjana que voreja els 5,4 milions de teleespectadors (40,8%), les campanades que va oferir TVE van ser les més vistes en les últimes quatre edicions, i van repetir com les més seguides, en el conjunt d'Espanya. En el minut exacte de les 12 campanades, seguien l'emissió de la tele estatal més de 6,5 milions de persones (47,6%).

La retransmissió de les Campanades serà una de les cites del Nadal a TVE, en què també destaquen emissions ja tradicionals (el sorteig de la Loteria, el Missatge del Rei, la Cavalcada de Reis, el Concert de Cap d'Any...), als quals se sumaran dos musicals amb Dani Martín i Miguel Bosé, l'especial de Cap d'Any amb José MotaJosé Mota i ‘¡Feliz 2017!’, amb Eva González i Santiago Segura.Eva González i Santiago Segura.