ESPECIALS NADALENCS

Campanades peripatètiques a TV-3

Dos actors de 'Merlí', Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, presentaran la retransmissió de la tele autonòmica

carlos-cuevas-elisabet-casanovas

carlos-cuevas-elisabet-casanovas / Eloi Codina

1
Es llegeix en minuts

Televisió de Catalunya espremerà una mica més el gran èxit mediàtic de la seva ficció de producció pròpia 'Merlí' per tocar més fort les campanades del 31 de desembre. Segons ha informat la televisió autonòmica catalana, dos dels protagonistes de l’exitosa sèrie seran els encarregats de presentar la tradicional retransmissió: els joves actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, el Pol i la Tània en la sèrie 'Merlí', seran els encarregats d’acompanyar els teleespectadors en el comiat de l’any 2016 i la benvinguda del 2017.

Els peripatètics Pol i Tània s’han mostrat molt il·lusionats de debutar com a presentadors i compartir la nit de Cap d’Any amb l’audiència de Televisió de Catalunya i, també, «molt animats» i «fent molta festa». Encara que la tele catalana no ha volgut donar més detalls de com es desenvoluparà el xou de les campanades, Elisabet Casanovas sí que va avançar que serà «una bogeria divertida».

Per a Carlos Cuevas, que ja va interpretar el personatge de l’entranyable Biel a la sèrie 'Ventdelplà', també a TV-3, la nit del 31 de desembre «és especial, perquè sopes i surts amb gent que estimes». I va precisar: «L’Eli i jo som amics, i probablement ens hauríem trobat després de les campanades, perquè sortim de festa junts, però ara ja segur que aquest any passarem tota la nit junts».

Cuevas tampoc va voler ser gaire explícit amb el contingut del programa de Cap d’Any, i l’única cosa que va avançar és que serà una nit molt especial. «Tant abans com després de les campanades, hi haurà sorpreses», va apuntar. «I quan s’acabin les campanades, la festa», va afegir l’Elisabet.

LA PROPOSTA DE TVE

D'altra banda, els presentadors de la gran aposta de Televisió Espanyola per al programa especial de Cap d’Any ja es coneixen. Eva González i Santiago Segura han sigut els elegits com a parella de presentadors del xou que tancarà el 2016 i obrirà el 2017 en la primera cadena estatal.

Notícies relacionades

Els dos professionals són actualment col·laboradors de TVE: Eva González és la presentadora del concurs gastronòmic 'Masterchef', mentre que el director, productor i actor Santiago Segura és la veu en 'off' del programa de tipus nostàlgic 'Viaje al centro de la tele'.

Segons ha confirmat TVE, l’especial portarà per títol '¡Feliz 2017!', que «donarà la benvinguda al nou any de la millor forma possible: molta música, humor i extraordinaris números visuals amb prop de 40 artistes nacionals i internacionals».