Rumors

Candidats a concursar a 'Gran hermano VIP'

Toño Sanchís, Alba Carrillo, Chelo Cortés, José Manuel Parada i Aramis Fuster sonen per al 'reality' de famosos de Tele 5

Toño Sanchís, Alba Carrillo, Chelo García Cortés, José Manuel Parada i fins i tot Aramis Fuster sonen com a concursants. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Tot i que l'edició número 17 de 'Gran hermano'Gran hermano va a la baixa i amb abandonaments i polèmiques, els representants de famosos i famosets ja comencen a escalfar el cap dels periodistes i agiten els rumors sobre la nova entrega de 'Gran hermano VIP', que seria la cinquena i s'estrenaria al llarg del 2017.

Notícies relacionades

Però, com no podia ser d'una altra manera, i malgrat que a Tele 5 no diuen ni piu sobre el tema (no ho fan mai, fins al mateix dia de l'estrena del programa) les quinieles ja vénen calentetes.

Segons l'agència Europa Press, el primer dels noms que ja sonen amb força és Toño Sanchís. Una altra gran protagonista mediàtica els últims mesos, sense cap mena de dubte, ha sigut Alba Carrillo.També s'han començat a fer ressò de dos noms que al seu dia van ser parella: Chelo García Cortés i José Manuel Parada, o fins i tot Aramis Fuster.