Els 'triunfitos' reben Nina i recorden la pressió de la revisió de les gales

TVE-1 ofereix alguns moments clau de la tercera entrega d''OT:el reencuentro'

ot1 / Jose Irun

ot1
ot2

/

2
Es llegeix en minuts
INÉS ÁLVAREZ / BARCELONA

TVE-1 ja escalfa motors per a la tercera i última entrega d'‘OT: el reencuentro’, que s'emet diumenge, 30 (22.05), amb algun aperitiu del que es veurà en forma de vídeo. Començant per la irrupció de Nina, la directora de l'Acadèmia, als jardins on als 16 ‘triunfitos’ se'ls mostraran imatges nostàlgiques del seu pas pel concurs ara fa 15 anys.

                 

 ¡Torna Nina!

Nina, “la dolenta, la Rottenmeier”, com li feia broma la cantant en el primer programa al presentador, Carlos Lozano (ara a 'Granjero busca esposa', de Cuatro), s'acosta mentre ells estan contemplant les imatges de quan van entrar a la casa. Ho deixen tot per abraçar-la. “És molt fort veure-us a tots... i no penso plorar”, assegura. Qui també vol fugir de la nostàlgia és Manu Tenorio. I té una manera de fer-ho: no tenir a casa cap objecte físic d''OT a la vista': “Va ser un moment molt feliç i em costa assumir que no tornarà”, així que no vol xocar diàriament amb res que li recordi que ja no és a l'Acadèmia.

Gran pressió

Un altre dels vídeos també mostra alguns dels moments més durs per als concursants:dels moments més durs per als concursants quan parlaven amb els familiars per telèfon des del seu 'tancament' i la temuda revisió de les gales. Potser això últim era el pitjor: “Era un examen que havies de repassar davant de tots vosaltres. Era una pressió forta”, reconeix David Bisbal. “Era la primera vegada que escoltàvem la nostra veu gravada i que ens vèiem a la tele”, recorda David Bustamante. “De ganes totes, però no fèiem res bé. Era molt cruel”, confessa el santanderí. El punt sorneguer el posa Àlex Casademunt: “Jo veig vídeos i el que no entenc és com va funcionar el programa. Ho veig una atrocitat”, diu, enmig de les rialles dels companys.

Després d'aquesta tercera i última entrega, dilluns, 31 (22.05), TVE-1 emet el concert que se celebrarà al Palau Sant Jordi,al Palau Sant Jordi que tanca la commemoració.

Notícies relacionades

                 

 Els moments més emocionants del tercer capítol

El 'tsunami OT'

Quinze anys després, 'Operació triunfo' demostra que està en forma, perquè segueix arrasant. L'emissió en directe del concert que posa el colofó a la commemoració dels tres lustres de la primera edició, que se celebrarà dilluns, 31, a les 22.00, ha originat un veritable tsunami a la graella de la resta de les televisions. A Antena 3, aquell dia no s'emet la sèrie 'Mar de plástico' i en el seu lloc s'ofereix una pel·lícula, i a Tele 5, el capítol d'estrena de 'La que se avecina' passarà a dimarts, 1 (el forat s'omplirà amb reposicions). I aquest efecte dòmino és més que probablement la causa de l'ajornament (sense data) de l'estrena d''El club de la comedia', de La Sexta, previst per a aquest dimarts, per evitar competir amb l'episodi de 'La que se avecina' desplaçat.