Dissabte, a Teletodo

Paco León passa 'Siete años' a Netflix

El suplement de televisió entrevista el protagonista de la primera pel·lícula produïda a Espanya per la plataforma de tele per internet

mdedios35961020 portada del teletodo  del  dia 22 de octubre  del 2016161019140516

mdedios35961020 portada del teletodo del dia 22 de octubre del 2016161019140516

1
Es llegeix en minuts

Després de desembarcar a EspanyaNetflix ha començat les seves produccions 'made in Spain'. Mentre prepara la seva primera sèrie a Espanya, 'Las chicas del cable', el divendres 29 d'octubre estrena la seva primera pel·lícula produïda aquí, 'Siete años'

Dirigit per Roger Gual, el film està protagonitzat per quatre amics (Juana Acosta, Paco León, Àlex Brendemühl i Juan Pablo Raba) que intenten salvar l'empresa tecnològica que van fundar gràcies a l'ajuda d'un mediador. 

'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, ofereix aquest dissabte entrevistes amb León i Acosta, que comenten com ha sigut la seva experiència a 'Siete años'.

"Hi ha molta gent decent a tots els nivells, rics i pobres", assegura l'actor i director, que es va fer popular gràcies al seu paper de Luisma a 'Aída'.

"Reconec que sóc una addicta a la feina", afegeix Acosta, la seva companya de repartiment, que interpreta l'única noia entre els protagonistes de la pel·lícula.

LA FESTA DELS SÚPERS

'Teletodo' també informa de la ja tradicional Festa del Súpers, que el canal infantil de Televisió de Catalunya celebra aquest cap de setmana a Montjuïc, i que aquest any serà especial perquè el Club Super3 ha complert 25 anys. Els assistents podran participar en més de 150 activitats i disfrutar de 50 espectacles, tot gratuït.

Entre les novetats televisives de la setmana, el suplement parla del programa sobre l'eutanàsia que ofereix aquest diumenge el 'Salvados' de Jordi Évole, després del commovedor documental sobre els refugiats de la setmana passada.

L'apartat de documentals destaca el reportatge de '30 minuts' sobre el futur de Gibraltar després del 'brexit', mentre que la secció d'esports repassa les cites futbolístiques televisives, com el València-Barça de Lliga i el Barça-Espanyol de la final de la Supercopa de Catalunya, així com el GP d'Austràlia de motos i el GP dels EUA de F-1.

EL NOU MACGYVER

Notícies relacionades

A la tele de pagament adquireix protagonisme la nova versió de la coneguda sèrie dels anys 80 'MacGyver'. Amb Lucas Till i George Eads en el repartiment, arriba a Fox el dilluns 24 d'octubre.

'Teletodo' també inclou passatemps i les programacions de les principals cadenes de televisió, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.