'House of cards' presenta el seu candidat a president

La popular sèrie de Netflix anuncia la nova entrega amb uns cartells en què apareix el protagonista davant el Congrés

house

house

1
Es llegeix en minuts

Aprofitant la peculiar conjuntura d'indefinició política que viu a Espanya, el protagonista de la sèrie 'House of cards'  'House of cards' ha decidit posar el seu granet de sorra i presentar-se al seu torn com a candidat a la presidència del Govern espanyol, tal com es pot veure en els múltiples cartells polítics que han aparegut aquests dies pels carrers de Madrid.

Això, és clar, no deixa de ser una brillant campanya promocional de la coneguda producció de la plataforma de televisió de pagament NetflixNetflix. Però la seva originalitat ha fet que cridés molt més l'atenció. I és que els cartells són realment brillants, amb la imponent figura del president demòcrata  Frank Underwood (interpretat per l'actor Kevin SpaceyKevin Spacey) presidint una sèrie de cartells que recorden, no pas per casualitat, l'estil i els eslògans que van utilitzar els partits polítics espanyols en les últimes eleccions generals.

I per si no queda prou clara la complicitat d'aquesta promoció audiovisual, a la web a què remet aquesta campanya (http://tuvotono valenada.com/) apareix el maquiavèl·lic president nord-americà davant la façana del Congrés dels Diputats, acompanyat amb un eslògan demolidor: "El teu vot no decideix res. Passi el que passi ell serà el teu president".

Notícies relacionades

Sobre la finalitat d'aquesta --com a mínim-- divertida campanya promocional es descobrirà aquest dijous, 28 d'abril, al migdia, tal com deixa entreveure el compte enrere que apareix a la part inferior de la pàgina web d'aquesta campanya.

Així, encara queden unes quantes hores per reflexionar sobre si la candidatura d'Underwood, un personatge amb tant carisma com falta d'escrúpols, és el tipus de polític --televisiu-- que més agrada a Espanya.