FITXATGE SONAT

Rihanna, a la dutxa de 'Psicosi'

L'actriu i cantant encarnarà a la sèrie 'Bates Motel' la jove apunyalada a la famosa escena de la pel·lícula de Hitchcock

mdeluna34786825 file   in this feb  12  2016 file photo  rihanna attends the160726140747

mdeluna34786825 file in this feb 12 2016 file photo rihanna attends the160726140747 / Andy Kropa

2
Es llegeix en minuts

Després del seu recent pas per Barcelona dins de l’'Anti World Tour', Rihanna torna a estar en boca de tothom. La sèrie de televisió nord-americana 'Bates Motel', en què es recrea la joventut del protagonista de la famosa pel·lícula 'Psicosi', Norman Bates, tindrà un final d’impacte en la seva cinquena i última temporada. Potser no serà un impacte en la mateixa línia que l’obra mestra d’Alfred Hitchcok, però sens dubte estarà a l’altura de l’actual 'show business': la cantant i actriu serà una de les protagonistes de l’entrega definitiva, segons ha anunciat la cadena que emet la producció, la nord-americana A&E. 

I és que la participació de Rihanna promet ser sonada: la famosa i sensacional artista de Barbados encarnarà Marion Crane, el personatge interpretat per Janet Leigh a la pel·lícula original. Leight es va convertir en tota una icona del cinema al protagonitzar la celebèrrima escena en què mor a la dutxa apunyalada per Norman Bates, a qui donava vida Anthony Perkins. 

«Volíem donar a aquest llegendari paper una imatge contemporània i redefinir un nou plantejament», van explicar els productors executius de la sèrie, Carlton Cuse i Kerry Ehrin, en l’anunci del fitxatge, realitzat en el marc de la Comic-Con de San Diego (Califòrnia), un festival dedicat a la ciència-ficció, els vídeo-jocs i els còmics que atrau aficionats de tot el món.

«També hem descobert que Rihanna és una gran seguidora de la sèrie, i com que la sèrie està plena de fans seus, vam veure clar que era la conjunció perfecta de creativitat i destí», van afegir.

Notícies relacionades

Als seus 28 anys, Rihanna ja pot presumir de tenir certa carrera cinematogràfica, en la qual destaca la seva intervenció el 2012 en la superproducció 'Battleship', dirigida per Peter Berg, tot i que no va obtenir gaires bones crítiques: va rebre el premi Razzie a la pitjor actriu de repartiment. El seu últim treball a la gran pantalla ha sigut a les ordres de Luc Besson per a la pel·lícula de ciència-ficció 'Valerian i la ciutat dels mil planetes', que té el llançament previst per a l’any que ve  i en la qual la cantant encarna una stripper alienígena. 'Bates Motel' serà el seu debut a la petita pantalla.

Per convèncer els més escèptics que la seva participació a la sèrie va de debò, la mateixa Rihanna ha confirmat el fitxatge a través del seu compte oficial de Twitter. Amb un estil desenfadat, l’artista explica que viatjarà al motel Bates ben aviat, pregunta si algú endevina qui interpretarà Marion Crane i aconsella a tots els seguidors de la producció que estiguin molt  atents. La cinquena i última temporada de 'Bates Motel' està previst que es comenci a rodar la pròxima tardor. 

Temes:

Rihanna Sèries