moguda a les ones

Catalunya Ràdio fitxa Jordi Costa i Sònia Gelmà

Els periodistes, que treballaven a RAC1, presentaran un nou programa esportiu diari de 19.00 a 21.00 hores

catradio

catradio

1
Es llegeix en minuts

Després del fitxatge d'Albert Om per part de RAC1Albert OmRAC1, Catalunya Ràdio ha mogut fitxa. L'emissora pública ha fitxat dos periodistes que fins ara treballaven precisament en l'emissora privada, Jordi Costa i Sònia Gelmà. Tots dos presentaran un nou programa d'esports diari, que s'emetrà de set a nou del vespre, a partir de la pròxima temporada. Aquesta és la primera vegada que dos professionals de la ràdio privada --de reconegut prestigi i atractiu mediàtic en les ones catalanes-- han decidit passar a formar part de l'equip de l'emissora pública.   

Actualment, Catalunya Ràdio emet de 19.00 a 22.00 hores el programa 'Catalunya vespre', espai informatiu dirigit i presentat per Kílian Sebrià i Òscar Fernàndez.

Tant Costa com Gelmà s'encarregaven fins ara de la informació blaugrana, el primer centrant-se més en l'anàlisi tècnica. A partir de setembre, tots dos competiran amb Albert Om en la mateixa franja horària. Precisament, la idea inicial de la direcció de Catalunya Ràdio era incorporar el presentador d''El convidat' de TV-3 en aquesta mateixa franja, des de les 19.00 a les 21.00 hores, per presentar un nou espai, titulat ‘Els penúltims’.

FITXATGE FRUSTRAT

Notícies relacionades

Fa unes setmanes, l'actual director de Catalunya Ràdio, Saül GordilloSaül Gordillo, es va queixar públicament de no haver pogut fitxar Albert Om, per una falta d'acord amb la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Precisament aquest divendres, 8 de juny, durant la comissió de control de la CCMA al Parlament, tant Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, com el mateix Gordillo han coincidit a assenyalar que el fitxatge d'Om es va frustrar per la "dramàtica" situació econòmica que actualment viu la ràdio i televisió autonòmiques catalanes.