a la tardor

'La Riera' es renova amb nous fitxatges

Pep Anton Muñoz, Pep Munné, Jordi Martínez i Mercè Llorens són algunes de les incorporacions de la sèrie de TV-3

 

  / TVC

2
Es llegeix en minuts

Després d'acomiadar la seva setena temporada aquest dimarts en 'prime time' com a líder d'audiència, i mentre TV-3 emet durant l'estiu els millors moments de la sèrie, 'La Riera' ja es prepara per tornar amb força a la tardor. I ho farà amb nous personatges, que capgiraran la vida dels habitants de Sant Climent.

Precisament, una de les incorporacions serà la del protagonista de l'anterior telenovel·la de sobretaula de la cadena autonòmica, Pep Anton Muñoz, el Peris d''El cor de la ciutat'. L'actor interpretarà Emili Avellaneda, un important promotor immobiliari amic d'en Claudi que licitarà en el concurs d'una important obra promoguda per l'ajuntament.

Amb ell també arriben Pep Munné ('Cites', 'El cor de la ciutat'), que encarnarà Robert Font, un home a qui la Mercè coneixerà mentre pinta al passeig; Marc Garcia Coté ('Ventdelplà', 'Barcelona, nit d'estiu'), que donarà vida a Àxel Vendrell, el nou i misteriós cuiner de Can Riera, que entaularà amistat amb en Sergi; Roger Casamajor ('Ventdelplà', 'Infidels'), que es posarà en la pell de Darío Quiroga, un policia local a qui en Claudi intentarà convertir en el seu home de confiança en el cos; Pere Molina ('El cor de la ciutat', 'Gavilanes'), com a Raül Duarte, activista de l'associació de veïns de Can Sureda, el barri més marginal del poble, i Jordi Martínez ('Ventdelplà', 'Kubala, Moreno i Manchón), que serà Eusebi Torres, pare de la Rita, que es farà amic dels Flaquer malgrat les poques coses que tenen en comú.       

 

Entre els fitxatges femenins destaquen Sílvia Aranda ('El cor de la ciutat'), en el paper de Joana Ponsa, resident a Can Sureda, que es quedarà viuda al començament de la vuitena temporada; Montse Pérez ('Plats bruts'), que interpretarà la dona de l'Eusebi, i Mercè Llorens ('700 euros', 'Gavilanes'), com l'arquitecta Ània Jové, amb qui en Lluís es plantejarà plans professionals i personals.

NOUS ESPAIS I TRAMES

A 'La Riera' també s'incorporaran nous escenaris com a sets fixos de rodatge, com l'alcaldia de Sant Climent, que ara ostenta en Claudi, i el restaurant de la Mireia.

La vuitena temporada començarà un parell de mesos després d'haver tancat l'anterior etapa. 

En els nous episodis, l'audiència descobrirà si en Sergi i la Maribel han tingut èxit en la seva aposta per recuperar una relació que havia quedat molt tocada després que ella avortés sense comunicar-l'hi a la seva parella.

També es veurà el paper d'en Claudi com a alcalde i la Lídia, detinguda per l'intent d'assassinat de l'Omar, continuarà a la presó a l'espera de judici. 

Notícies relacionades

La direcció argumental de la vuitena temporada de 'La Riera' anirà a càrrec de Carmen Abarca.

Durant la setena temporada, la sèrie ha liderat la sobretaula televisiva a Catalunya, amb una mitjana d'audiència del 21,6%. 

Temes:

La Riera TV-3