canvi de terç

Sara Carbonero torna a Tele 5

La periodista presentarà el 'talent show' sobre moda 'Quiero ser', que buscarà una jove que creï tendència

El ’fashion talent’ buscarà la ’influencer’ de moda més prometedora. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després del naixement del seu segon fill, Lucas, i el seu casament amb Iker Casillas Iker CasillasSara Carbonero torna a la feina. I ho fa a la cadena on havia treballat durant els últims anys, Tele 5, abans de mudar-se amb el futbolista i el seu primer fill, Martín, a Porto.

La periodista canviarà totalment de terç en el seu nou projecte a Mediaset, en un programa que no té res a veure amb el món de l'esport, sinó amb la moda.

El nou espai, titulat 'Quiero ser', és un 'talent show' que buscarà la 'influencer' de moda més prometedora, una jove que creï tendència i pugui inspirar les dones amb els seus impactants estilismes.

TRES EXPERTS

El concurs, que s'emetrà en l'horari d''access prime time' (just abans del 'prime time'), comptarà amb tres experts en moda, que s'encarregaran de la formació de les aspirants de 'Quiero ser'. 

Es tracta de Cristo Báñez, reconegut dissenyador de moda flamenca; Aída Domenech (Dulceida), una de les 'fashion bloggers' més influents del sector amb més d'un milió de seguidors a les xarxes socials, i Ángela Rozas (Madame de Rosa), creadora d'un dels blogs més destacats de la blogosfera espanyola.

El seu principal objetiu serà ensenyar a les concursants les principals claus per convertir-se en creadores de tendències, un objectiu que podran aconseguir fent gala de la seva actitud, personalitat, estil i habilitat en l'ús de les xarxes socials.

SIS ASPIRANTS

El programa començarà amb sis aspirants. Al llarg de cada setmana, cada professor es farà càrrec de la formació de dues d'elles, a qui transmetrà el seu saber fer perquè puguin superar amb èxit els diferents reptes i activitats.

Al final de la setmana, cada expert en moda haurà de nominar una de les seves candidates, que passarà a formar part del grup de tres nominades.

Notícies relacionades

De les tres participants designades, una d'elles posarà fi a la seva participació en el concurs, que la següent setmana rebrà una nova candidata.

Passió per la moda, creativitat, capacitat de superació i habilitat per connectar amb el públic seran les principals característiques de les participants en aquest 'talent', en què només una d'elles s'alçarà amb la victòria.

Temes:

Moda Telecinco