RELLEU SORPRESA

Mercedes Milá deixa 'Gran hermano'

Jorge Javier Vázquez substituirà la presentadora degana del 'reality', que no ha arribat a un acord amb la productora, Zeppelin TV

 

  / GOYO CONDE / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La veterana Mercedes Milá deixarà de presentar 'Gran hermano' la temporada que ve, segons ha informat Mediaset en una nota. Jorge Javier Vázquez, al capdavant ara de 'Supervivientes',Jorge Javier Vázquez serà el seu successor en el programa, que la tardor que ve arribarà a la 17a edició.

La negativa de la cadena privada i la productora Zeppelin TV (EndemolShine Iberia) a "augmentar els costos" de l'exitós espai "han suposat la impossibilitat de firmar un nou contracte" amb Milá, segons explica el grup privat, que ja havia expressat, en anteriors ocasions, el seu desig de tancar una etapa professional.

De fet, Milá -que només havia deixat de presentar 'Gran hermano' el 2002, quan la va substituir Pepe Navarro- està bolcada en aquests moments en un nou programa a Mediaset, titulat 'Convénzeme', destinat al canal Be Mad i en què parlarà de literatura.

Notícies relacionades

Mediaset també ha informat que 'GH', que està en la fase de càsting, tindrà una "innovació de continguts, mecànica i escenografia" en el nou curs.

ÀMPLIA TRAJECTÒRIA

Jorge Javier Vázquez, una de les cares més rendibles de la tele privada i també mestre de cerimònies de ‘Sálvame diario’ i ‘Sálvame Deluxe’, ha presentat ‘Acorralados: aventura en el bosque’ i ‘Hay una carta para ti’. La seva tasca televisiva ha sigut reconeguda amb un premi Ondas al millor presentador, el 2009, i el premi Joan Ramon Mainat, que atorga el FesTVal de Vitòria, entre altres guardons.