DIUMENGE, A LA SEXTA

Ana Pastor reuneix De Guindos, Garzón, Garicano i Sevilla

Els participants en el debat d''El objetivo' estaran drets i no seguiran temps determinats

Ana Pastor reuneix De Guindos, Garzón, Garicano i Sevilla
1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La periodista Ana Pastor presentarà i moderarà aquest diumenge a La Sexta (21.30) 'Objetivo Economía', el primer i únic debat econòmic de la campanya electoral, amb els responsables d'economia de les quatre principals formacions polítiques: Luis de Guindos (PP), Jordi Sevilla (PSOE), Alberto Garzón (Units Podem) i Luis Garicano (Ciutadans).

Aquesta serà la primera vegada que l'actual ministre d'Economia en funcions debati contra els responsables econòmics dels seus rivals més importants el 26-J. Per a això, la cadena privada estrenarà un plató amb un disseny específicament pensat "per potenciar l'experiència televisiva", segons ha explicat el canal en una nota.

Notícies relacionades

Amb públic present a l'estudi, els quatre participants estaran drets durant l'emissió, que seguirà l'estil anglosaxó de debat electoral: obert i sense temps.

Gustavo Vázquez, que va ser el responsable de la realització de ‘7D: el debate decisivo’ i del debat de les eleccions catalanes del mes de setembre, serà el realitzador d''Objetivo Economía'.