FICCIÓ VIATGERA

'El Príncipe' vola als Estats Units

Univisión emetrà per al públic hispà l'exitosa sèrie de Tele 5

alex-gonzalez-jose-coronado-ultimo-episodio-principe-1461225203947

alex-gonzalez-jose-coronado-ultimo-episodio-principe-1461225203947

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La sèrie de Tele 5 ‘El Príncipe’ farà el salt als EUA. Després de culminar el seu recorregut per Espanya en dues temporades, la ficció de Plano a Plano irromprà en el mercat nord-americà a través d'Univisión, la principal companyia de mitjans de comunicació dirigida a la comunitat hispanoparlant del país.

La intriga que protagonitzen Álex González, Hiba Abouk i Hiba AboukJose Coronado serà, així, la primera ficció espanyola que arribarà al canal americà UniMás, un dels més importants de parla hispana dels EUA.

Amb una audiència mitjana de 4.800.000 teleespectadors (25,3% de quota de pantalla), 'El Príncipe' ha sigut reconeguda amb un Premi Ondas a la Millor Sèrie, el premi Millor Guió del Sindicat Alma i el de Millor Sèrie Dramàtica en el Festival MIM Series, entre d'altres. L'episodi final, emès el passat 20 d'abril, va aconseguir el rècord de la temporada, amb 5.213.000 seguidors de mitjana i 29,2% de 'share'.

UNA VINTENA DE PAÏSOS 

Notícies relacionades

Gràcies als acords firmats amb les plataformes Direct TV, Claro Vídeo i Europa Europa -canal de televisió per cable argentí que ofereix exclusivament cine i sèries de producció europea-, la ficció ha arribat a 20 territoris de Llatinoamèrica, on s'emet en obert en la cadena argentina Telefé i en la xilena Canal 13.

A més, cadenes internacionals com la italiana Canale 5, la portuguesa RTP, la croata Nova TV i l'eslovaca Pop TV italiana  ofereixen la versió original de la sèrie doblada als seus respectius idiomes.