Dissabte, gratis, amb El Periódico

Barei, preparada per a Eurovisió

'Teletodo' entrevista la representant de TVE al festival, que se celebra el 14 de maig a Suècia

1
Es llegeix en minuts

Comença el compte enrere per a EurovisióEurovisió i Barei, la representant de TVE al festival de la cançó, està a punt de desembarcar a Estocolm (Suècia)Barei, Estocolm, que el dissabte 14 de maig acull el certamen. 'Teletodo', el suplement gratuït de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, ofereix aquest dissabte una entrevista amb la cantant madrilenya i un reportatge que repassa els grans favorits del festival.

"La meva intenció és guanyar; si vas a un concurs pensant que segur que perds, ¡no cal que hi vagis!", comenta l'artista, la primera representant espanyola que cantarà en anglès a Eurovisió.

"Cantar en anglès marca un abans i un després per a qui més endavant vagi al festival", afirma a l'entrevista, en què fa balanç de la seva trajectòria professional: "La música ha sigut una companya per excel·lència, una acompanyant constant des de molt petita", explica.

Abans de l'actuació de Barei dissabte, la majoria dels països (menys Espanya, Alemanya, França, Itàlia i el Regne Unit) s'enfronten a les semifinals d'Eurovisió, que se celebren el dimarts dia 10 i el dijous 12 (La 2, 21.00 hores).

RÚSSIA I FRANÇA, FAVORITES

Entre els grans favorits d'aquest any es troben Rússia, amb la cançó pop de Sergey Lazarev 'You are the only one', i França, amb el jove d'origen israelià Amir Haddad.

La revista també ofereix informació del 'Salvados' d'aquesta setmana, que explica el cas de l'holandès Romano van der Dussen, que va ser condemnat per haver comès tres agressions sexuals a Màlaga el 2003, malgrat que ell sempre ha defensat la seva innocència.

ARRIBA A BOING 'YO-KAI WATCH'

La secció de nens destaca l'estrena a Boing, el 9 de maig, de la sèrie d'animació 'Yo-kai watch', que s'ha convertit en tot un fenomen al Japó, i del programa musical del Super3 'Rat rank'.

Notícies relacionades

L'apartat de documentals recorda la figura de la fotoperiodista Joana Biarnés al programa de TV-3 'Sense ficció' i, a la tele de pagament, Canal+ Series ofereix dues estrenes: la comèdia 'Schitt's Creek' i la noruega 'Occupied'.

La informació esportiva se centra en la penúltima jornada de Lliga, amb partits com el derbi Barça-Espanyol (diumenge 8, C+ Partidazo, 17.00 hores), i el GP de França de motos, que ofereix Movistar+ en directe i Tele 5, en diferit.