FICCIÓ D'ÈXIT

Adéu a 'El Principe'

Tele 5 tanca dimecres la popular producció amb un capítol del qual s'han rodat quatre finals

Álex González i Jose Coronado, a ’El Príncipe’.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Quatre finals per a un sol adéu. Així s’ha assegurat Tele 5 que no es filtrarà abans que s’emeti com es tancarà definitivament El Príncipe, una de les millors i més exitoses produccions de ficció dels últims anys a Espanya i que avui s’acomiada (22.30 hores), amb un final que promet ser de gran impacte. O així ho està venent la cadena de Mediaset, que està obligada a satisfer els milions de seguidors d’aquesta sèrie policíaca, que han disfrutat de les seves apassionades, violentes i recargolades trames des que es va estrenar, el 4 de febrer del 2014.

«Khaled fuig de Granada després dels atemptats i s’emporta la Fàtima. Morey i Fran inicien una frenètica persecució. El jove agent del CNI sap que si el terrorista travessa la frontera mai més tornarà a veure la seva estimada». Aquesta succinta sinopsi és l’únic que ha filtrat Tele 5 sobre l’últim capítol.

Notícies relacionades

Ambientada en un conflictiu barri de Ceuta, El Príncipe Alfonso, la sèrie se centra en les heterodoxes peripècies d’un policia a qui dóna vida Jose Coronado. Però la trama central és la tòrrida història d’amor entre un inspector de policia espanyol (Álex González) i una jove musulmana (Hiba Abouk), germana d’un narcotraficant (Rubén Cortada) i casada amb un terrorista (Stany Coppet).

Al llarg d’aquests dos anys, aquesta ambiciosa producció acumula unes dades que són contundents: 391 dies de rodatge a Madrid, Ceuta, Malta, Mallorca i Granada, 2.000 seqüències gravades, 2.170 pàgines de guió, 241 localitzacions i 900 figurants.