GIRA EUROPEA

Barei promocionarà el seu 'Say yay!' a Riga, Moscou, Amsterdam i Londres

La representant de TVE a Eurovisió participarà en diversos actes per donar a conèixer la seva candidatura

 

  / RTVE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Barei, la representant de TVE a Eurovisió, viatjarà en els pròxims dies a Riga, Moscou, Amsterdam i Londres per participar amb la seva cançó, Say yay', en els principals actes promocionals del certamen que es realitzen a Europa. La cantant ja va anar al febrer a Kíev en la que va ser la seva primera presa de contacte amb el públic i la premsa europea.

La primera parada d'aquesta gira promocional serà a la ciutat letona de Riga, que dissabte, 2 (20.00) acollirà l'‘Eurovision Pre-Party’. En el concert, que se celebrarà a l'Spikeri Concert Hall de la ciutat, actuaran, a més de Barei, altres participants del festival de la cançó, com Justs (Letònia), Rikka (Suïssa), els representants de Bòsnia i Hercegovina, Ivan (Bielorússia), Poli Gènova (Bulgària), Jüri Poostmann (Estònia), Hovi Star (Israel), Sanja Vucic (Sèrbia) i Ira Losco (Malta).

Videoclip de Say yay! de Barei per a Eurovisió 2016. / periodico

Diumenge, 3, Barei participarà en la ‘Gala Concert Eurovisió 2016’ que se celebrarà a l'Izvéstia Hall de Moscou (19.00 hores) i en què també actuaran els representants d'Albània, Macedònia, Armènia, Xipre, Bielorússia i Suïssa, entre altres.

La cita holandesa

Notícies relacionades

Després de Moscou, la representant espanyola viatjarà a Amsterdam, per actuar a l''Eurovision in Concert'. El centre cultural Melkweg de la capital holandesa acollirà el dissabte 9 (20.30 hores), la vuitena edició d'aquesta ja tradicional cita preeurovisiva a la qual assistiran més de 25 participants d'Eurovisió 2016. Com ja van fer les seves successores Pastora Soler i Ruth Lorenzo, Barei defensarà la seva cançó en el concert, juntament amb Francesca Michielin, d'Itàlia; Amir, de França; Joe and Jake, del Regne Unit, i els representants d'Holanda, Àustria, Croàcia, Noruega i Suïssa, entre altres.

Per finalitzar la seva gira de promoció, abans de posar-se de ple en els assajos finals a Espanya i d'acabar la gravació del seu disc, Barei es desplaçarà a Londres. Al Café de París de la capital britànica se celebrarà el diumenge 17 (19.00 hores) el ‘London Eurovision Party’, on actuarà la representant espanyola i els de països com Itàlia, el Regne Unit, Xipre, Àustria, Islàndia, Croàcia i Romania.