FICCIÓ

Els fogons de 'La Riera' funcionaran una temporada més

TV-3 confirma que l'exitós serial no s'acabarà al juliol pel "context pressupostari"

 

  / TVC

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Malgrat que Televisió de Catalunya va anunciar el mes de novembre passat que 'La Riera' s'acomiadaria dels seus teleespectadors , la tele autonòmica ha fet un pas enrere i aquest dimecres ha anunciat que el serial tindrà una temporada més -serà la vuitena- a causa del "context pressupostari" i atenent, a més, al "gran moment argumental" i les "bones audiències" que registra (394.000 teleespectadors de mitjana i un 22,2% de quota de pantalla).

Encara que ja s'havia començat a treballar en el nou projecte que substituiria el veterà culebró, i que s'havia d'emetre a partir del setembre, TV-3 ha decidit donar un any més de vida a 'La Riera', entre altres raons, pel cost que suposava posar en marxa una nova ficció d'aquestes característiques.

"El context pressupostari actual ha fet replantejar aquesta decisió i ajornar la nova producció", explica TVC en una nota, sense aportar més detalls sobre aquest punt.

NOVA 'BÍBLIA'

TV-3 també revela que la vuitena temporada, que seguirà sota la direcció d'Esteve Rovira, inclourà nous personatges. La confecció de la 'bíblia' dels nous episodis ha sigut encarregada a la guionista Carmen Abarca, que actualment és dialoguista de 'La Riera' i anteriorment havia treballat a 'El cor de la ciutat' -el culebró més longeu de la tele autonòmica fins ara-, la minisèrie 'La salaó' (TV-3 i TVG) i la sèrie de Tele 5 'El Príncipe'.  

Notícies relacionades

Amb una aportació del Govern per a aquest any que ascendeix a 225 milions d'euros, la direcció de la Corporació ha d'assumir aquest exercici la paga extra dels seus treballadors i la devolució del 5% dels salaris que es van retallar el 2011 i que una sentència del Tribunal Suprem va considerar improcedent.

Les xarxes s'han fet ressò immediatament de la notícia i algun actor, com Jordi Planas ho ha anunciat també en el seu compte de Twitter.   

Temes:

La Riera TV-3