FESTIVAL DE LA CANÇÓ

Barei ultima la seva promoció per a Eurovisió

La representant de TVE en el certamen grava a Madrid la postal oficial per al concurs

mdeluna33288122 television  barei graba en madrid la postal oficia160323161359

mdeluna33288122 television barei graba en madrid la postal oficia160323161359

1
Es llegeix en minuts

La representant de Televisió Espanyola en el 61è Festival de la Cançó d'Eurovisió, Bareiha gravat a Madrid la postal oficial de la candidatura en el popular certamen musical, unes imatges que els espectadors veuran just abans de la seva actuació en la final del 14 de maig i que també serveixen per complementar la presentació dels comentaristes de cada país mentre es canvia el decorat.

Segons ha informat RTVE, aquest any es mostrarà la faceta més personal dels artistes, amb imatges de llocs que tinguin un significat especial per a ells. La televisió estatal sueca, la SVT, ha enviat a Madrid un equip creatiu de publicitat que s'uneix a un altre de producció i estilisme de TVE per rodar aquestes seqüències, que formaran part de l'edició d'aquest any d'Eurovisió.

En aquest sentit, ha comentat que aquestes escenes incorporaran la "màgia" del logo d'Eurovisió 2016: una dent de lleó que també recorda la forma del Globe Arena d'Estocolm, on se celebrarà el certamen.

Notícies relacionades

'Come together' és l'eslògan d'aquesta edició del Festival d'Eurovisió, que se celebrarà al maig a Estocolm i en què participaran, com el 2008 i el 2011, 43 països. A més, tornarà Austràlia per segon any consecutiu; i també tornen Ucraïna, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia i Bulgària.

Petra Mede i Mans Zelmerlöw seran els presentadors de l'espectacle, que comptarà amb un poderós i potent escenari, dissenyat per Frida Arvidsson i Viktor Brattström.