FESTIVAL DE LA CANÇÓ

Barei presenta el seu videoclip per a Eurovisió

En la producció de TVE destaca la intervenció per primera vegada de fans del certamen

Videoclip de Say yay! de Barei per a Eurovisió 2016. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La cantant Barei, Barei representant de Televisió Espanyola (TVE) en el pròxim Festival d'Eurovisió 2016 Festival d'Eurovisió, ha presentat aquest dijous, 10 de març, el videoclip de 'Say yay!' al portal de la televisió estatal (RTVE.es), un treball audiovisual dirigit per Gus Carballo, segons ha informat la corporació, que també destaca que és la primera vegada que un videoclip d'un candidat espanyol a Eurovisió integra els seguidors del certamen.

 Videoclip de "Say yay!" de Barei

El vídeo amb el qual Barei es presentarà davant Europa s'ha rodat en localitzacions com Madrid, Barcelona, Estocolm, Londres, l'Havana o Miami. "Transcorre en molts llocs, perquè el missatge és la unió, la coincidència, les connexions... Aconseguint que persones diferents i de diferents llocs, de diferents races i països, units per les dificultats. Ballarins de carrer, adults, nens... Tots estan units pel ball. Quan algú balla, no hi ha diferències. Està abstret en aquell univers", ha explicat Carballo, argentí establert a Espanya que és responsable de treballs juntament amb artistes de primera línia del pop-rock espanyol i internacional com Pablo Alborán ('Pasos de cero'), Pablo López i Juanes ('Tu enemigo'), Manuel Carrasco ('Mírate') o Macaco ('Hijos de un mismo Dios', que va rebre el premi 40 Principals al millor videoclip).

L'audiovisual de 'Say yay' comença amb la cantant caminant d'esquena a càmera, mentre la tarda cau i els llums de la ciutat ja estan encesos. Amb una bossa esportiva penjada a l'espatlla, Barei recorre la ciutat d'Estocolm.

Notícies relacionades

Llavors, Barei arriba a un túnel, de la bossa en treu un equip de so i es lliga els cordons de les seves famoses vambes. A continuació, comença a estirar i a preparar-se per ballar. Amb ella, altres joves intenten ballar i lluiten contra l'esforç de no caure vençuts i contra el cansament. A mesura que el videoclip avança, tots van recobrant les forces i ballen diferents tipus de balls urbans. Tots es diverteixen i ballen de manera còmplice amb Barei.

"El pas dels peus serà el fil conductor de diverses històries, i reflecteix que una cosa que en principi sembla difícil, si ho intentes una vegada i una altra, al final acabes aconseguint tot el que et proposis", va dir la intèrpret durant el rodatge, en què ha comptat amb la col·laboració els seus fans.