RODATGE EN PROJECTE

'Juego de tronos' inspecciona Calatrava

El productor de la megaproducció visita algunes de les localitzacions que es podrien utilitzar en les pròximes entregues de la sèrie

calatrava

calatrava

1
Es llegeix en minuts

El productor del rodatge a Espanya de la sèrie 'Juego de tronos', Peter Walter, visita aquest divendres el castell de Calatrava La Nueva, al terme municipal d'Aldea del Rey (Ciudad Real), per buscar localitzacions per a la gravació de pròxims capítols de la sèrie de la cadena nord-americana HBO, tal com ha confirmat a Europa Press l'alcalde de la localitat, Luis María Sánchez Ciudad.

Sánchez es reunirà amb Walker a la fortalesa de Calatrava del segle XIII i acompanyarà l'equip de 'Juego de tronos', que s'ha mostrat interessat en el monument i en les panoràmiques que es poden disfrutar des del cim del turó Alacranejo. L'alcalde ha assenyalat que la notícia de la visita dels responsables de la sèrie ha sigut acollida amb "gran alegria". "Si es confirma, l'elecció d'Aldea del Rey i el seu castell com a escenaris de 'Juego de tronos' podria suposar una gran empenta socioeconòmica i un espectacular revulsiu en la promoció de la localitat i la comarca", ha subratllat.

L'alcalde ha recordat que en el rodatge de la sèrie en altres ciutats espanyoles, com Osuna i Sevilla, hi han participat més de 500 persones, i la "repercussió mundial" de la macroproducció de la HBO ha servit per portar els noms d'aquestes localitzacions a tots els racons del planeta.

Notícies relacionades

Així mateix, ha indicat que Aldea del Rey també acull l'edifici del palau de la Clavería, una casa noble del segle XVI declarada Bé d'Interès Cultural, que està sent restaurada i convertida en hostatgeria després de la concessió d'una ajuda de 800.000 euros del Ministeri de Foment.

La fortalesa de Calatrava La Nueva va ser construïda pels cavallers de Calatrava a principis del segle XIII i, segons alguns experts, era considerada com una de més inexpugnables d'Europa en la seva època.