AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

El 'Late motiv' de Buenafuente

El 'showman' explica com és el seu programa nocturn del nou canal #0, que per ara emet C+

ialvarez32466855 portada del  teletodo del  dia 23 de enero del 201160120202620

ialvarez32466855 portada del teletodo del dia 23 de enero del 201160120202620

1
Es llegeix en minuts

Andreu Buenafuente sembla que té els bioritmes canviats amb relació a la resta de la humanitat, perquè últimament només el veiem en ‘late nights’. Fins fa poc estava al capdavant d'‘En el aire’ de La Sexta i ara ha decidit partir de zero, mai més ben dit, perquè ho fa al nou canal de Movistar+, #O (encara que fins que s'estreni s'hagi instal·lat a C+),  amb el programa ‘Late motiv’.

“Cada nit he de sortir a donar-ho tot, al marge de l'audímetre”, diu Buenafuente en una entrevista que publica ‘Teletodo’. El ‘showman’ diu que afronta el repte amb la mateixa il·lusió de sempre i amb l'expectativa que el començament del programa a les onze li permetrà fer-lo més visible. En aquest nou projecte l'acompanyen dues persones que li han demostrat la seva fidelitat: Berto, el seu company televisiu, i Sílvia Abril, la seva companya sentimental.

Ficció de forenses

També comença a TV-3 la sèrie ‘Nit i dia’, una ficció centrada en el món dels forenses, amb un repartiment que encapçalen Clara Segura i David Verdaguer. Dilluns, 25, la cadena emet un aperitiu del que serà aquest producte, a mig camí entre ‘thriller’ i drama, del qual informa ‘Teletodo’.

La revista dels dissabtes també ofereix una entrevista amb l'actor mexicà Gael García Bernal, que dóna vida a ‘Mozart in jungle’ (C+ Series) a un extravertit i carismàtic director d'orquestra. Un paper per al qual ha après a interpretar una partitura de música clàssica i amb què ha obtingut un Globus d'Or.

Torna ‘Expediente X’

Notícies relacionades

El suplement també informa del retorn de la mítica sèrie ‘Expediente X’, amb sis nous capítols. L'emetrà la cadena de pagament Fox. En l'apartat de documentals destaca el reportatge de '30 minuts’(TV-3) ‘Una família siriana’, i en el de la tele infantil, la minisèrie ‘Evermoor’, de Disney Channel. Entre l'esport televisat destaquen aquesta setmana els partits de Lliga Màlaga-Barça i Espanyol-Vila-real, que emeten C+ Liga.

El suplement també ofereix les programacions de les principals cadenes i informa de les sèries i pel·lícules més destacades.