Audiències

Quim Masferrer desplaça Bertín Osborne

TV-3 lidera dimecres a Catalunya amb els 'Telenotícies' i la nit amb 'El foraster'

TVE-1 empata en el conjunt d'Espanya amb 'El hormiguero' i la presència d'Ana Obregón en 'En la tuya o en la mía'

les-cases-dalcanar

les-cases-dalcanar

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

El duel televisiu de dimecres a la nit a Catalunya està molt clar: l'encant i el bon rotllo que desprèn Quim Masferrer a 'El foraster'Quim Masferrer no té rival a la resta de cadenes. I el líder de la nit en el conjunt d'Espanya, el trempat Bertín Osborne, va quedar desplaçat a la dotzena posició a la demarcació catalana.

El retorn de Masferrer fa una setmana, amb el seu pas per l'Hospital de la Vall d'Hebron, ja feia preveure la renovació del lideratge del programa de TV-3. Aquest dimecres, en la seva visita a les Cases d'Alcanar, va tornar a exercir de visitant curiós i sensible en aquest petit municipi del Montsià, on va pujar a una barca de pesca i va haver d'agafar la càmera pel mareig del director de l'espai, Xavier Morral, i el seu càmera Marc Duran.

Notícies relacionades

Un ofici de risc, vaja. Una dedicatòria entranyable a un avi del poble va tancar l'espai, que va aconseguir una audiència de 649.000 persones i el 22,5% de quota de pantalla

Per la seva banda, el cantant de Jerez va convidar Ana Obregón a 'En la tuya o en la mía', i en el conjunt de tot Espanya va aconseguir un nou èxit 'ex aequo' amb 'El hormiguero', que tenia Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla com a convidats. Així, Bertín, a TVE-1, va sumar 3.423.000 espectadors i un 19,3% de 'share', mentre que Pablo Motos, a Antena 3, en va aconseguir 3.447.000 però un 17,3% de quota. Un colze a colze en tota regla.