VAIXELL INSÍGNIA DE TVC

'La Riera' anuncia el seu comiat per al 2016

TV-3 dirà adéu a l'exitós serial, després de set temporades, "amb tots els honors"

Els protagonistes del serial ’La Riera’, amb Mercè Sampietro al capdavant.

Els protagonistes del serial ’La Riera’, amb Mercè Sampietro al capdavant. / TVC

1
Es llegeix en minuts
OLGA LERÍN / BARCELONA

Després de set temporades en antena, els fogons de Can Riera s'apagaran definitivament el pròxim mes de juliol, segons ha anunciat TV-3, que ha assegurat que el seu serial de sobretaula tindrà un adéu "amb tots els honors" per a una telenovel·la que ha sigut un "èxit continuat", com demostren els audímetres (aquesta setmana ha aconseguit mitjanes d'audiència per sobre del 26% de quota de pantalla). Un portaveu de la tele autonòmica ha apuntat que TVC ja està treballant en el nou projecte que agafarà el relleu de 'La Riera' el curs vinent.

El culebró que dirigeix Esteve Rovira i que protagonitzen, entre altres, Mercè Sampietro, Pere Arquillué, Anna Sahun, Mercè Martínez i Jordi Planas tindrà un final "condicionat" per les moltes coses que han passat al llarg d'aquests sis anys. Serà un "lògic" colofó que tanca un viatge que va començar amb Sergi Guitart (Jordi Planas) tornant a casa, on va trobar una família molt diferent de la que recordava.

"SÀVIA DECISIÓ" 

Notícies relacionades

Rovira ha assegurat que el final de 'La Riera' és "una sàvia decisió", tot i que ha destacat que encara li queda molt recorregut: "Ara posarem tot l'esforç per arribar a un final de temporada explosiu", poc abans de complir els 1.400 capítols. En declaracions a EL PERIÓDICO, el director ha explicat que d'aquesta manera s'evitarà que el serial mori "a poc a poc" i ha recordat que 'La Riera' va néixer com un projecte pensat només "per a dues temporades".     

Estrenada el gener del 2010, 'La Riera' va iniciar la seva trajectòria amb un 19,3% de 'share' i ha arribat a la setena temporada amb un 21,7%. La quarta va ser la més seguida (24,9%), i al llarg de set cursos va arribar a un 23% d'audiència mitjana, cosa que la situa cada dia entre els programes més vistos.