CINE

Les divertides aventures de Mortadel·lo i Filemó i l'acció de 'Colombiana'

Benito Pocino, en el paper de Mortadel·lo.

Benito Pocino, en el paper de Mortadel·lo.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Les divertides aventures de Mortadel·lo i Filemó i l'acció desmesurada de 'Colombiana' són dues de les propostes més interessants d'aquest dilluns a la nit. Els que no es decantin per aquests gèneres poden triar el terror de 'Destino final 5' (La Sexta, 22.30).

Comèdia

La gran aventura de Mortadelo y Filemón

Quan el còmic es fa de carn i ossos

 22.30 PARAMOUNT C.

Direcció: Javier Fesser Actors: Benito Pocino, Pepe Viyuela, Dominique Pinon, Paco Sagarzazu, Mariano Venancio País: Espanya (2003) 102 minuts

Recrear en imatge real les vinyetes d'un còmic és complicat. Javier Fesser es va atrevir amb les aventures surrealistes de Mortadel·lo i Filemó, els famosos personatges creats per Francisco Ibáñez. La pel·lícula destaca pels seus excel·lents efectes especials i l'encertada elecció d'actors. Aquí, els maldestres agents de la TIA intenten recuperar, pel seu compte i risc, un valuós invent del professor Bacterio, robat per un dictador.

Acció

Colombiana

22.40 ANTENA 3 

Notícies relacionades

Direcció: Olivier Megaton Actors: Zoe Saldana, Amandla Stenberg, Lennie James, Michael Vartan, Callum Blue País: França (2011) 107 minuts

Una nena colombiana observa la violenta mort dels seus pares i és entrenada perquè, un cop adulta, es converteixi en una freda assassina que busca venjança.

Temes:

Mortadel·lo