plataforma audiovisual

Gérard Depardieu també fitxa per Netflix

El veterà actor intervindrà en la sèrie 'Marsella', la versió francesa de 'House of cards'

Gérard Depardieu.

Gérard Depardieu. / AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

1
Es llegeix en minuts

La plataforma de televisió per internet Netflix ha anunciat que el veterà Gérard Depardieu formarà part del repartiment de 'Marsella', sèrie que ve a ser la versió per a França de la popular producció 'House of cards'. La nova producció de la coneguda empresa audiovisual nord-americana constarà de vuit episodis, centrada en una trama de poder i corrupció i ambientada en la coneguda ciutat portuària que dóna nom a la sèrie.

Juntament amb Depardieu també s'ha confirmat el fitxatge d'actors francesos de la categoria de Benoît Magimel ('La pianiste', 'L'ennemi intime', 'Cloclo'...), Géraldine Pailhas ('Le Garçu', 'L'Adversaire'...) i Nadia Farès ('Elles n'oublient jamais', 'Les rivières pourpres'), entre altres. Florent Emilio Siri ('Cloclo'), Xavier Gens ('Hitman') i Cédric Anger ('La prochaine fois je viserai le coeur') seran els realitzadors de 'Marsella', que està previst que s'estreni el 2016.

Els productors Dan Franck i Pascal Breton han avançat que la trama se centra en "una gran batalla política" que esclata entre l'alcalde de Marsella, que fa 25 anys que està instal·lat en el poder, i un jove ambiciós i sense gaires prejudicis disposat al que sigui per destronar-lo.

Notícies relacionades

Netflix ja ha produït altres sèries en diferents països europeus en què ha desembarcat. Així, el 2012 va coproduir a Noruega la seva primera sèrie internacional: 'Lilyhammer', sèrie sobre un mafiós nord-americà que es trasllada a aquest país nòrdic, i que va protagonitzar l'actor i músic (guitarrista de la E Street Band de Bruce Springnsteen) Steven Van Zandt.

Des d'aleshores, Netflix s'ha convertit en un referent en la producció en sèrie amb títols premiats i aclamats pel públic, com 'House of cards', un 'thriller' polític ambientat a Washington, 'Orange is the new black', sobre la vida de les dones en una presó, i 'Bloodline', una saga familiar.