dissabte, al 'Teletodo'

Nerea Barros, una espia d'empenta a 'El Príncipe'

El suplement ofereix una entrevista amb l'actriu guanyadora del Goya per 'La isla mínima'

1
Es llegeix en minuts

'Teletodo', la revista de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, se submergeix aquest dissabte al barri ceutí d'El Príncipe, on s'ambienta la sèrie homònima de Tele 5. Tot i que aquesta setmana, per sorpresa, la cadena ha decidit no emetre-la per posar-hi el 'reality' 'Supervivientes' (desplaçat, al seu torn, per un partit de 'la Roja'), els fans poden afrontar el 'mono' coneixent més sobre dos dels actors, Nerea Barros i Stany Coppet, en les entrevistes que publica el suplement.

La carrera de l'actriu gallega s'ha disparat des que va interpretar Beatriz Oliveira a 'El tiempo entre costuras'. Després han arribat 'La isla mínima', que li va reportar el Goya a millor actriu revelació, i 'El Príncipe', on interpreta Hidalgo, una espia d'empenta.

"M'encanta que Hidalgo sigui molt valenta en un món dominat per homes", assegura l'actriu, que ha hagut de rodar alguna escena pujada de to amb Álex González (Morey). "El problema de les escenes de sexe és que et sents molt exposada físicament davant de 40 persones", reflexiona.

STANY COPPET, EL DOLENT DEL MOMENT

Mentrestant, Stany Coppet interpreta el dolent televisiu del moment, Khaled, el marit de Fatima. L'actor francès, casat amb Dolores Chaplin, la néta de Charles Chaplin, se sent molt a gust a Espanya: "El pla d'aquest any és instal·lar-me amb la família definitivament a Madrid", afirma.

El seu paper en la sèrie de Tele 5 l'ha fet enormement popular, encara que al principi tenia por que la gent l'associés amb el personatge. "La gent que veu la sèrie em diu que els agrada odiar-me", diu orgullós.

FINAL DE CHAMPIONS

La secció d'esports està dedicada a la final de Champions entre el Juventus i el Barça, que ofereixen dissabte TVE-1 i TV-3.

Entre les novetats, hi destaca el nou concurs vespertí, 'Jugamos en casa', a càrrec de Los Morancos, que TVE-1 estrena dilluns, 8, en horari de tarda.

En l'apartat de documentals, la revista destaca el reportatge de 'Sense ficció' sobre el 'Big data', una espècie de 'gran germà' de l'era digital.

Notícies relacionades

A la tele de pagament, Comedy Central estrena 'Vivo con modelos', una sèrie de producció pròpia que compta amb la veu de la 'top' espanyola Laura Sánchez per doblar un dels personatges.

El suplement també inclou els passatemps, les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

El Príncipe