CANTANT

Edurne: «Si vas a l'inici, s'obliden de tu»

1
Es llegeix en minuts
C. SAVALLS
VIENA

-¿Actuar la 21a l'afavoreix?

-Sí, perquè et dóna més temps per preparar-te. Després de la presentació del programa, tindré el meu moment per relaxar-me i concentrar-me. I com més al final canti, millor, perquè si surts molt al principi, els espectadors s'obliden de tu.

-¿Satisfeta amb la tele austríaca?

-En general, sí, perquè del primer al segon assaig hi ha hagut moltíssims canvis i ja anem per la línia que volíem. Avui polirem un parell de coses i estarà tot perfecte.

-¿No vol que sapiguem encara el segon vestit amb el qual actuarà?

-Cadascun reflecteix la guerrera que porto dins. Són vestits amb moltíssima classe i elegància, que és una cosa a la qual jo no volia renunciar. Tots dos transmeten força.

-¿Ha assajat també a l'hotel? 

-Relativament poc, perquè ja veníem amb tot molt assajat: vam tenir dues setmanes intenses assajant quatre hores diàries. Aquí el que s'havia de treballar més era el joc de càmeres i la il·luminació.

-Va arribar a Viena amb molta calor i de sobte ha arribat el fred. ¿Això l'afecta?

-No. M'estic cuidant bastant bé. L'única cosa que em preocupa és el cansament, perquè al final, fas tantes coses i estàs sense parar, que es nota. Cansa més parlar que cantar.

Notícies relacionades

-Vostè no és l'única del festival que ha sorgit d'un talent-show...

-Quasi tots els que passem per aquí volem arribar a fer una carrera i viure de la música. I que ens descobreixin perquè, tal com està funcionant la cosa, a vegades costa continuar. Així que aquest tipus de programes serveixen perquè facis un salt i puguis fer coses tan internacionals com Eurovisió. Benvinguts siguin.