conversa fugaç

Pablo Iglesias es queixa a TVE-1 per una entrevista de "només tres minuts"

La presentadora de 'Los desayunos', María Casado, respon al líder de Podem que és "la Junta Electoral" la que marca el temps

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, en un míting a Alcalá de Henares (Madrid), aquest divendres, 8 de maig.

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, en un míting a Alcalá de Henares (Madrid), aquest divendres, 8 de maig. / EFE / KIKO HUESCA

1
Es llegeix en minuts

Després de la polèmica entrevista de Sergio Martín a Pablo Iglesias al canal 24 Horas, el distanciament de TVE amb el líder de Podem segueix vigent, malgrat que el polític hagi visitat avui per primera vegada un programa de La 1, 'Los desayunos de TVE'.

Iglesias s'ha queixat pel breu espai que ha tingut en el programa, que ha sigut de tres minuts. "Responc ràpid perquè crec que només m'heu donat tres minuts", li ha recriminat a la presentadora María Casado.

La periodista s'ha justificat responent-li que el temps el marca "la Junta Electoral, no nosaltres".

El programa ha entrevistat també aquest matí Arnau Funes, candidat d'ICV a l'alcaldia de Cornellà de Llobregat, i Alberto Garzón, diputat d'IU.

DESPRÉS DE L'ENTREVISTA DE SERGIO MARTÍN 

És la primera visita del líder de Podem a TVE-1 després de la polèmica entrevista a 'La noche en 24 horas' amb Sergio Martín fa sis mesos.

Notícies relacionades

TVE havia rebut crítiques a finals de l'any passat per la poca visibilitat que està donant al líder de Podem, un tema pel qual fins i tot va haver de respondre al Congrés el president de l'ens.

Finalment, la cadena li va proposar una entrevista a 'Los desayunos' per a finals de novembre, que Iglesias va declinar per motius d'agenda i que s'ha ajornat fins avui.