A twitter

Els companys de professió s'acomiaden de Jesús Hermida

El periodista ha mort als 77 anys a causa d'un vessament cerebral

El periodista Jesús Hermida amb l’expresident dels EUA Richard Nixon.

El periodista Jesús Hermida amb l’expresident dels EUA Richard Nixon.

1
Es llegeix en minuts

Minuts després que es conegués la notícia de la mort del periodista Jesús Hermidamort periodista Jesús Hermida, comunicadors, presentadors i companys de professió s'han acomiadat de qui va ser una de les figures més populars del periodisme espanyol. Són molts els que a través de Twitter ja han expressat el seu dolor i tristesa per la pèrdua d'Hermida. 

Uns dels primers han sigut José María IñigoNieves Herrero Christian Gálvez. Tots han coincidit a assenyalar a Hermida com a un "mestre".

 

 

 

El presentador de Telecinco Jorge Javier Vázquez ha qualificat qui va ser el primer corresponsal de TVE a Nova York com "un dels inventors de la televisió moderna".

 

Altres periodistes com Rosa Maria Artal o Juan Antonio Giner han destacat el paper crucial d'Hermida en la història de la televisió. Giner recorda des del seu perfil de Twitter a Hermida com l'"apassionat periodista que ens va portar a la Lluna". El presentador català Andreu Buenafuente també ha mostrat la seva tristesa per la mort de l'"home que va començar a modernitzar i dignificar la TV".

 

Notícies relacionades