MÚSICA I ESPORT

Edurne cantarà la sintonia de la Vuelta del 2015

La cançó amb què participarà en Eurovisió serà la melodia de la ronda ciclista

’{Amanecer}’, vídeo oficial d’Edurne per a Eurovisió 2015. / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

La cançó 'Amanecer', de la madrilenya Edurne, seleccionada per representar TVE al Festival d'Eurovisió el 23 de maig a Viena, també serà la melodia oficial de la Vuelta ciclista a Espanya del 2015. Així ho han anunciat avui a Màlaga l'organització i la mateixa artista, que ha manifestat la seva satisfacció "al posar veu a la Vuelta" i agraïment a una oportunitat perquè el recorregut del seu tema no s'acabi a la gala d'Eurovisió.

La cantant començarà dimecres a rodar a Màlaga l'anunci publicitari de la Vuelta. El director de la cursa a Espanya, Javier Guillén, ha destacat que la cançó elegida "casa molt bé amb el que vol ser la Vuelta i amb el que és el ciclisme".

Notícies relacionades

Aquest anunci s'ha fet a la seu de la Diputació de Màlaga, província des de la qual la ronda ciclista començarà en la seva edició d'aquest any, i per on circularan quatre etapes que passaran per 17 municipis malaguenys. El seu president, Elías Bendodo, ha recalcat que el pas de la prova esportiva reportarà un impacte directe d'un milió i mig d'euros a Màlaga.

La Vuelta ciclista a Espanya, que disputarà la 70a edició del dissabte 22 d'agost al diumenge 13 de setembre, comptarà amb 21 etapes al llarg de més de 3.300 quilòmetres.

Temes:

Edurne