GUARDÓ PERIODÍSTIC

Àngels Barceló, premi Salvador de Madariaga

La periodista catalana és la directora i presentadora del programa informatiu de la Cadena SER 'Hora 25'

Àngels Barceló, directora i presentadora del programa de la Cadena SER ’Hora 25’. 

Àngels Barceló, directora i presentadora del programa de la Cadena SER ’Hora 25’. 

1
Es llegeix en minuts

El jurat del XXI Premi de Periodisme Salvador de Madariaga ha concedit aquest guardó a la periodista catalana Àngels Barceló, directora del programa 'Hora 25' de la Cadena SER, per "demostrar amb el seu treball que el periodisme es fa estant al lloc". Segons ha argumentat el jurat, Barceló ha traslladat l'estudi del seu programa "allà on passen les coses, sigui el Sàhara, Grècia, Roma, París o qualsevol lloc del món, sempre per explicar als oients el que passa".

Així mateix, també han sigut premiats el corresponsal a Brussel·les de TVE Álvaro López i José Ignacio Torreblanca, autor del blog 'Café Steiner' i col·laborador d''El País'.

El premi està convocat per l'Associació de Periodistes Europeus, la Representació a Espanya de la Comissió Europea i l'Oficina a Espanya del Parlament Europeu.

L'acte d'entrega tindrà lloc el dia 17 d'abril a Covadonga (Astúries), amb la col·laboració del Principat d'Astúries i l'Ajuntament de Cangas de Onis.

Notícies relacionades

El jurat ha estat presidit per Joaquín Almunia i integrat per Diego Carcedo, president de l'Associació de Periodistes Europeus; Juan Pedro Valentín, director d'Informatius de Cuatro; César González Antón, director d'Informatius de La Sexta; Rubén Amón, columnista d''El Mundo'; Ramón Pérez-Maura, adjunt al director d''Abc'; José Antonio Zarzalejos, col·laborador d''El Confidencial', 'La Vanguardia' i la cadena SER i Montserrat Domínguez, directora d''El Huffington Post', entre altres.