CONCURS A TELE 5

Un policia de Saragossa s'endú el pot de 'Pasapalabra'

Luis Esteban ha completat 'El Rosco' i ha guanyat 354.000 euros

El concursant Luis Esteban, durant la resolució d’’El Rosco’ de ’Pasapalabra’.

El concursant Luis Esteban, durant la resolució d’’El Rosco’ de ’Pasapalabra’. / TELE 5

1
Es llegeix en minuts

Luis Esteban, un inspector en cap del Cos Nacional de Policia a Manacor, ha resolt aquest dijous les 25 preguntes del 'Rosco' del concurs de Tele 5 'Pasapalabra' i s'ha endut els 354.000 euros del premi acumulat. Nascut a Saragossa, llicenciat en Dret i gran aficionat als esports i la lectura, Esteban ja havia concursat en tres tandes de programes anteriors, en què havia acumulat 57.000 euros en premis i un viatge a Nova York, obtingut en l'edició especial de la nit de Cap d'Any del 2013.

Notícies relacionades

Després de nombroses ocasions en què ha estat a les portes de completar 'El Rosco', Esteban ha aconseguit aquest dijous amb el generós premi en la quarta etapa en el concurs després de contestar correctament la paraula "zalá" a la pregunta "oració dels musulmans". El concursant aragonès hi havia participat per primera vegada el 2012, amb 29 edicions acumulades, a més de l'especial commemoratiu del programa 1.500, amb 33.000 euros de premi. També va jugar, el 2013, en 22 entregues --va obtenir 24.000 euros-- i en l'especial de la nit de Cap d'Any, en què va empatar amb Paco de Benito, i va aconseguir un viatge a Nova York i l'oportunitat de tornar a concursar. I per últim, en aquesta etapa final, ha participat en 30 programes. En total, n'ha tingut prou amb 83 edicions per aconseguir els 354.000 euros del premi.

Primeres passes com a escriptor

Esteban, que ha intervingut a 'Pasapalabra' amb l'actriu Ana Milán i el cantant Carlos Goñi, és un lector compulsiu i ja ha fet les seves primeres passes com a escriptor amb la publicació de la seva primera novel·la policíaca'El inspector que ordeñaba vacas'. En l'actualitat està preparant la que serà la segona obra narrativa. No havia estat mai en un espai de televisió, però la seva dona el va animar i gràcies al premi aconseguit avui, assegura, cancel·larà la hipoteca, en donarà una part a Càritas i se n'anirà de viatge a un creuer amb la família.

Temes:

Pasapalabra