aquest dissabte, a Teletodo

'La Marató' batega a TV-3 amb Mònica Terribas i Quim Masferrer

La 'teletó' solidària estarà dedicada a les malalties del cor

1
Es llegeix en minuts

S'acosta Nadal i també una de les cites ineludibles d'aquestes dates: 'La Marató' de TV-3, que se celebra aquest diumenge. Mònica Terribas i Quim Masferrer, presentadors de la 'teletó' de la cadena autonòmica catalana, il·lustren aquest dissabte la portada del 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

"La Marató' és la festa major de Catalunya", afirma Terribas a l'entrevista que publica la revista amb la directora i presentadora d''El matí de Catalunya Ràdio' i amb el seu company al capdavant del programa solidari. Ell afegeix: "No vull cap pastilla ni vacuna contra el que pugui sentir, sinó que les coses flueixin i les emocions circulin".

Per tercera vegada en la seva història, 'La Marató' estarà dedicada a recaptar fons per a la investigació de les malalties del cor.

Entre les actuacions del maratonià programa, destaquen les de Manolo García, Rosana, Antonio Orozco, Abraham Mateo 'Polònia, el musical'.

L'ASSASSINAT DE PRIM

Una altra entrevista de la setmana és amb Francesc Orella, protagonista de la 'tv-movie' 'Prim, el asesinato de la calle del Turco', que TVE-1 estrena aquest dilluns.

La pel·lícula, dirigida per Miguel Bardem, aborda el magnicidi de qui va ser cap del Govern el 1870.

El suplement també informa de l'especial dedicat a 'Los Simpson' a Neox dimarts que ve, amb motiu del 25è aniversari de la família groga.

Entre les novetats infantils destaquen dues noves sèries de Clan'Robin Hood, travesuras en Sherwood' i 'Sherlock Yack'.

L'apartat de la tele de pagament centra la seva atenció en la desfilada de Victoria's Secret, que ofereix diumenge Fox Life.

DOBLE CITA DEL BARÇA

Notícies relacionades

En esports, el Barça té una doble cita televisiva: amb el Getafe, a la Lliga, i contra l'Osca, a la Copa del Rei.

La revista també inclou les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules destacades de la setmana.