ESPECIAL

Anne Igartiburu i Ramón García tornen per Cap d'Any

La popular parella tornarà a presentar les Campanades a TVE

Anne Igartiburu i Ramón García, parella de presentadors de les campanades de TVE el 2006.

Anne Igartiburu i Ramón García, parella de presentadors de les campanades de TVE el 2006. / TVE

1
Es llegeix en minuts

TVE no viu l'any de la marmota, però gairebé: els presentadors Ramón García i Anne Igartiburu presentaran aquest any les Campanades a la televisió estatal des de la Puerta del Sol de Madrid. Una parella que recorda altres temps, ja que tots dos són dos clàssics d'aquesta tradicional retransmissió. Ramón García ha rebut l'Any Nou a la Televisió Espanyola durant 11 anys seguits, i els dos últims (2005-06 i 2006-07), precisament amb Anne Igartiburu. I des del 2006, la coneguda presentadora ha estat l'encarregada de brindar tots aquests anys amb l'audiència, acompanyada de diferents personatges (els últims van ser els cuiners Pepe Rodríguez i Jordi Cruz).   

A més de la parella de presentadors del Cap d'Any, TVE ha fet pública la seva programació especial per a aquestes festivitats. Així, i sota el lema 'Parte de tu Navidad', Anne Igartiburu, Ramón García, José Mota, Eva González, Jaime Cantizano, Los Morancos, Roberto Leal i Sandra Daviú seran alguns dels protagonistes de la programació, que oferirà també especials musicals protagonitzats per Bustamante i Joan Manuel Serrat, que celebra el seu 50è aniversari als escenaris.

La primera cita arribarà amb el sorteig de la Loteria de Nadal, amb Roberto Leal i Sandra Daviú. La nit de Nadal, TVE viatjarà amb Ramón García al 2056 a 'Parte de tu vida', programa pensat perquè diferents generacions comparteixin records i cançons amb cares habituals de la tele estatal de diferents èpoques; i la nit de Cap d'Any, aposta per l'humor de José Mota a 'Un país de cuento'.

Després de les campanades, començarà el programa '¡Feliz 2015!', presentat per Eva González i Jaime Cantizano, que comptarà amb música, humor i números visuals amb prop de 40 artistes. La nit de Reis, TVE retransmetrà la Cavalcada i emetrà un especial d'humor de Los Morancos, així com el programa 'Reyes y estrellas', amb música, humor i sorpreses.

Notícies relacionades

A més, durant les festes de Nadal, TVE oferirà especials solidaris: 'Gala de la Infancia', amb Jaime Cantizano; 'Inocente, inocente', amb Paula Vázquez, Juan y Medio i Juanma López Iturriaga; 'Especial MasterChef' i el partit de futbol 'Champions for life'.

El missatge del Rei Felip VI, el primer del Monarca després de substituir el seu pare, Joan Carles I; el Concert de Cap d'Any i el cine familiar completaran la programació especial.