SÈRIE D'ÈXIT

'La Riera' seguirà oberta fins al 2017

El director del conegut serial de TV-3 ha confirmat la producció d'una setena temporada

Jordi Planas i David Selvas, dos dels actors protagonistes de ’La Riera’.

Jordi Planas i David Selvas, dos dels actors protagonistes de ’La Riera’. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

'La Riera' seguirà servint els seus carregats menús audiovisuals com a mínim fins al 2017. Així ho ha anunciat aquest dijous el director de l'exitosa sèrie de sobretaula de TV-3, Esteve Rovira, durant l'emissió d'un especial dedicat a aquesta ficció, que ha ofert el magazín de tarda 'Divendres'.

Notícies relacionades

Per celebrar el capítol número 1.000 de 'La Riera', Espartac Peran i l'equip d'exteriors de 'Divendres' s'han desplaçat al plató on es grava aquest culebró català per parlar amb els actors que donen vida als personatges i per ensenyar als espectadors què hi ha més enllà del que ensenyen les càmeres. Al llarg d'aquest especial, Rovira ha donat l''exclusiva': hi haurà una setena temporada. A més d'Esteve Rovira, estaran al capdavant de l'equip que dirigirà la nova etapa de 'La Riera' Eva Baeza i Eulalia Cardillo, directores argumentals de la sèrie, i Jordi Roure, productor executiu.

Estrenada el 10 de gener del 2010, 'La Riera' és un dels èxits històrics de TV-3. Segons explica la mateixa cadena autonòmica catalana, la seva audiència acumulada diària (a TV-3 i El 33) és de 703.000 persones, que equival al 10% de la població de Catalunya. Des que ha començat aquesta temporada, gairebé 3.500.000 espectadors han contactat amb la sèrie. Una dada que, traduïda en percentatge sobre la població de Catalunya, seria de gairebé un 50%.