rajoy, convertit en hitler

L'esquetx de 'Polònia' sobre 'El hundimiento' agita Twitter

Els responsables del programa de TV-3 expliquen que s'ha de saber distingir la comparació amb un personatge i la paròdia

L’escena d’’El hundimiento’ parodiada a ’Polònia’. / POLÒNIA / YOUTUBE

L’escena d’’El hundimiento’ parodiada a ’Polònia’.
L’escena original d’’El Hundimiento’ parodiada a Polònia

/

1
Es llegeix en minuts

L'especial d'ahir a la nit de 'Polònia' sobre el 9-N no ha deixat indiferent ni l'audiència (que va recolzar el programa i el va convertir en líder del dia) ni els internautes (que van fer molts comentaris a Twitter). Principalment, l'esquetx en què Mariano Rajoy emulava Adolf Hitler a la pel·lícula 'El hundimiento'.

"Em sap greu, però trobo totalment passat de rosca el gag de Rajoy al 'Polònia' emulant una escena d''El hundimiento'. S'han ficat en un jardí", va escriure una usuària.

Les crítiques han provocat que els responsables del programa de TV-3 hagin respost a través de Twitter amb el missatge següent: "S'ha de saber distingir la comparació amb un personatge i la paròdia de l'escena d'una pel·lícula sense cap referència".

Notícies relacionades

No obstant, també hi ha hagut molts missatges de suport dels internautes. "Impressionant!!!! http://www.tv3.cat/vídeos/5345832/On-samagava-Rajoy … parodia de rajoy amb la pel·lícula 'El hundimiento' @poloniatv3". "Superb el gag d''El hundimiento' al #poloniatv3, genial interpretació de @queconovell, per variar!"

En el gag de la controvèrsia es veu com Rajoy (interpretat per Queco Novell) , fora de si i amb el mapa d'Espanya sobre la taula, esbronca els seus ministres per no haver pogut avortar la consulta sobiranista. "Si es pensen que abandonaré la Moncloa, estan equivocats. Encara no ha nascut el líder d'esquerres que em faci fora d'un cop de cua", sentencia.