ESPORTS, PROGRAMES I SÈRIES

Champions amb l'Ajax-Barça, l'estrena de 'Killer karaoke' i l'últim de 'Vive cantando'

Patricia Conde i Florentino Fernández presenten ’Killer Karaoke’

Patricia Conde i Florentino Fernández presenten ’Killer Karaoke’

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El partit de la Champions entre l'Ajax i el Barça marca l'agenda televisiva de la nit, per a aquells que disposin de canal de pagament. La resta pot optar per l'estrena del concurs 'Killer karaoke', la visita del Joan Manuel Serrat 'El hormiguero' (Antena 3, 21.45), els reportatges de 'Comando actualidad' (TVE-1, 22.30), que en aquesta ocasió recorre diversos projectes urbanístics inacabats; la divertida mirada a la televisió que fa 'APM?' (TV-3 23.05), i el documental 'La dona armada', sobre el binomi dones i armes als EUA, que emet 'Sense ficció' (El 33, 23.35). Pel que fa a les sèries, nou capítol de 'Bones' (La Sexta, 22.30), l'estrena de la cinquena temporada de 'Downtow Abbey' (Nova, 22.30) i l'últim capítol de 'Vive cantando' (Antena 3, 22.40). 

Killer Karaoke 

Un gir 'gore' al concurs musical 

22.30 CUATRO 

Cantar el 'Sobreviviré' de Mónica Naranjo dins d'un tanc d'aigua ple d'escurçons i taràntules o entonar el 'Wreking ball' de Miley Cirus dalt d'una bola de ferro mentre plou runa. Aquests són només dos dels reptes a què s'enfrontaran a partir d'avui els concursants de 'Killer karaoke', un nou format que torna a ajuntar com a presentadors Florentino Fernández Patricia Conde després de formar parella a 'El informal' de Tele 5. El programa es diferencia d'altres karaokes en el seu objectiu de premiar no ja la qualitat interpretativa, sinó la capacitat de resistència davant tota mena de males passades.  

Futbol lliga de campions

Cita europea per a Ajax i Barça

Notícies relacionades

20.45 C+ CHAMPIONS

ACF Ajax i FC Barcelona s'enfronten en el quart partit de la fase prèvia de la Champions, grup F. En cas de victòria davant els holandesos (tercers amb dos punts), els blaugranes, que són segons amb sis punts, podrien encarrilar molt favorablement el seu pas als vuitens de final.  Luis Suárez torna a l'estadi on va jugar tres temporades.