amor televisiu

Bigote Arrocet sorprèn María Teresa Campos a Tele 5

L'humorista li regala a la presentadora un ram de roses en el programa '¡Qué tiempo tan feliz!'

1
Es llegeix en minuts

María Teresa Campos celebrava ahir els cinc anys en antena de '¡Qué tiempo tan feliz!' amb un especial. I la guinda del programa de Tele 5 va ser l'aparició de Bigote Arrocet, actual parella de la presentadora, que va suposar la seva primera cita junts en un plató televisiu.

A prop del final del programa, el còmic Xavier Deltell va avisar la presentadora: "Aquesta sorpresa no se l'espera ningú, serà recordada per anys i anys". A continuació, va entrar Bigote Arrocet acompanyat per un grup d'humoristes i amb un ram de roses per a la Campos.

Després de dos petons discrets, l'humorista va parlar en nom dels seus col·legues. "Gràcies, et donem les gràcies per cuidar-nos a tots", li va dir.

Notícies relacionades

La Campos li va preguntar llavors a l'home que ara és la seva parella què havia suposat per a ell ''¡Qué tiempo tan feliz!', i ell va respondre: "Molta felicitat".

La presentadora també va comentar que, per a ella, el programa havia suposat un abans i un després en la seva vida, fent referència a la intervenció com a convidat d'Arrocet en el xou fa uns mesos, que va propiciar l'inici de la seva relació: "La televisió m'ha donat molt, també disgustos, coses bones, èxits… però m'ha donat una sorpresa en la meva vida que jo ja no esperava".