NOVA TEMPORADA

Ana Pastor torna amb el seu 'objectiu'

La periodista madrilenya presenta des d'aquest diumenge el seu programa a La Sexta

Vídeo de presentació del programa de La Sexta ’El objetivo’. / LA SEXTA

1
Es llegeix en minuts

Ana Pastor torna a La Sexta diumenge que ve amb la nova temporada d''El objetivo', programa que ampliarà l'espai dedicat a les proves de verificació, afegirà noves seccions i es mantindrà fidel al seu esperit: analitzar amb dades i fets l'actualitat i buscar la veritat.

'El objetivo' comptarà aquest curs amb una nova secció, 'Sé lo que hicisteis con el último contrato', en què un equip del programa es desplaçarà cada setmana a un punt diferent d'Espanya per seguir la pista del diner públic i comprovar què n'estan fent en ajuntaments, comunitats i al Govern.

Notícies relacionades

Una de les obsessions del programa seguirà sent comprovar si els polítics diuen la veritat o menteixen quan s'adrecen als ciutadans. Les proves de verificació ('fact-check') tindran més pes aquesta temporada i comptaran amb un equip reforçat amb incorporacions noves i una especial dedicació al periodisme de dades. El propòsit serà ampliar l'anàlisi i explicar amb més profunditat als espectadors com alguns representants del Govern i de l'oposició utilitzen les xifres o manipulen els fets per difondre arguments enganyosos o falsos.

El programa que dirigeix i presenta Ana Pastor és un referent de la informació en La Sexta. En la temporada passada va sumar una mitjana de 8,5% de quota de pantalla, i 1.632.000 espectadors.

Temes:

Ana Pastor