ESPAI MUSICAL

TVE reuneix Isabel Pantoja i Kiko Rivera

Ana Obregón presenta la gala 'Sábado sensacional'

Isabel Pantoja, amb el seu fill, Kiko Rivera, a ’Supervivientes’ (Tele 5).

Isabel Pantoja, amb el seu fill, Kiko Rivera, a ’Supervivientes’ (Tele 5).

1
Es llegeix en minuts
INÉS ÁLVAREZ
BARCELONA

TVE recupera l'esperit dels programes d'espectacles i varietats a què ens tenia acostumats amb Sábado sensacional, gala que emet aquesta nit, a les 22.00 hores. El programa ofereix les actuacions d'un bon grapat d'artistes, entre els quals destaca Isabel Pantoja, que actuarà per primera vegada en molts anys amb el seu fill, Kiko Rivera.

Presentat per la incombustible Ana Obregón, la model i actriu Mar Saura, el cantant i actor Pablo Puyol (actualment el podem veure a  la sèrie de Cuatro Ciega a citas) i el presentador i locutor de ràdio Josep Lobató, l'espai reuneix, a més de la tonadillera i el seu popular fill, altres coneguts representants del món de la cançó i la dansa, com són Carlos Baute  i Chenoa.

Coincideixen en la gala, a més,  quatre artistes eurovisius: Ruth Lorenzo, que va representar TVE en l'última edició del festival, i Pastora Soler, Daniel Diges i Rosa López, que ho van fer en anys anteriors. Altres cantants que passaran per l'escenari són Diana Navarro, Henry Méndez, Tamara, Soraya, Kate Ryan i Camela. L'apartat de la dansa està representat pel ballet de Sant Petersburg, Los Vivancos i l'equip del musical Sister Act.

L'espai recull la primera actuació de la tonadillera a duo amb el seu fill, el popular punxadiscos i carn del paper cuixé Kiko Rivera, en la seva edat adulta (ja ho havien fet quan era petit). L'última vegada que van coincidir a la tele va ser quan ella va anar a rebre'l a Tele 5 al sortir de Supervivientes. En els últims anys, les aparicions de Pantoja a la petita pantalla han estat més relacionades amb els seus problemes amb la justícia que amb la seva professió.

Notícies relacionades

EL RETORN D'OBREGÓN/TVE també recupera com a presentadora la polifacètica Ana Obregón, que està gravant una sèrie als Estats Units. El seu últim treball per a la televisió a Espanya havia estat el 2012 a la gala especial Noche de Reyes y Estrellas, també a la cadena estatal.

La gala, produïda per José Luis Moreno, segueix la línia d'anteriors espectacles de l'empresari, com Noche de fiesta. TVE no descarta continuar emetent-ne posteriors entregues en dates per determinar. Així, Sábado sensacional es podria convertir en un programa regular.