nou projecte

Miguel Ángel Silvestre fitxa per la tele dels EUA

L'actor participarà en la nova sèrie dels germans Wachowski per a Netflix

Miguel Ángel Silvestre, durant el rodatge de ’Velvet’. 

Miguel Ángel Silvestre, durant el rodatge de ’Velvet’.  / ROBERTO GARVER / ATRESMEDIA

1
Es llegeix en minuts

Miguel Ángel Silvestre debutarà a la tele americana. El protagonista de 'Velvet' és un dels fitxatges dels germans Wachowski (els creadors de 'Matrix' i 'V de Vendetta') per a la seva nova sèrie, 'Sense8', que estrenaran a Netflix.

Segons ha confirmat el seu representant, Silvestre ja fa unes setmanes que és als EUA preparant el rodatge de la nova sèrie, de caràcter futurista.

Tal com ha anunciat un dels seus productors executius, la ficció "seguirà vuit personatges al voltant del món, que, després d'una tràgica mort, es troben relacionats els uns amb els altres mentalment i emocionalment".

Amb Daryl Hannah

En l'elenc de la sèrie destaquen noms com Daryl Hannah Naveen Andrews (el Sayid de 'Perdidos').

Notícies relacionades

Aquesta no serà la primera experiència nord-americana de l'actor, que ja va sortir a la pel·lícula 'Reflections', però sí que serà la primera a la tele dels EUA. A més, es tracta d'un treball per a Netflix, la plataforma americana de pagament que ha produït èxits com 'House of cards' i 'Orange is the new black'.

Seguirà a 'Velvet'

Tot apunta que aquest projecte nord-americà no impedirà que Silvestre rodi la segona temporada de 'Velvet' per a Antena 3.