segona temporada

'Masterchef' torna dimecres que ve

El concurs culinari de TVE-1 competirà contra 'Con el culo al aire' i 'B&B'

La presentadora Eva González (al centre), amb els jurats del concurs Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz.

La presentadora Eva González (al centre), amb els jurats del concurs Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. / RTVE

1
Es llegeix en minuts

TVE-1 estrenarà dimecres que ve la segona temporada de 'Masterchef', el 'talent show' gastronòmic que presenta Eva González i té Jordi Cruz, Pepe Samantha Vallejo-Nágera Pepe Rodríguez com a encarregats de jutjar els plats dels aspirants.

Amb aquesta ubicació a la graella, el programa competirà contra 'Con el culo al aire', líder habitual dels dimecres, i la sèrie de Tele 5 'B&B', que se sol col·locar com la segona opció de la nit.

Tal com informa Efe, el càsting per a la segona temporada del concurs va començar el 9 de gener al palau Euskalduna de Bilbao, on es van presentar els primers 100 aspirants per ser el millor cuiner aficionat d'Espanya.

9.000 inscrits

El procés de selecció per participar en el programa de TVE, al qual llavors ja s'havien inscrit 9.000 persones, s'ha fet també en ciutats com Barcelona, València i Sevilla.

Notícies relacionades

D'entre ells es va elegir 500 finalistes que es van sotmetre a noves proves fins a determinar els 15 cuiners que participaran des del dia 9 d'abril en la segona edició de 'Masterchef'.

'Masterchef', produït per Shine Iberia per a TVE, es va estrenar fa un any a Espanya i va tenir 5,5 milions de teleespectadors en la final.