estrena l'1 d'abril

Canal Cocina fitxa Lucía Caram

La monja presentarà un programa gastronòmic de plats monàstics

Sor Lucía Caram.

Sor Lucía Caram.

1
Es llegeix en minuts

Canal Cocina ha fitxat una monja de clausura, sor Lucía Caram, per al seu nou programa gastronòmic. La religiosa de l'Orde de les Dominiques, que té més de 54.600 seguidors a Twitter, cuinarà plats monàstics amb certs tocs actuals i també de cuina argentina, segons informa Europa Press.

L'estrena de 'Sor Lucía' està prevista per a l'1 d'abril, a les 10.30 hores, i la seva emissió serà diària.

"Estic convençuda que el menjar uneix les persones, que fa família, que fa comunitat i que la sobretaula després d'un àpat tranquil·l ajuda a compartir el que portem al cor i a transformar el nostre món", diu Sor Lucía sobre aquesta nova experiència televisiva.

Arrels argentines i libaneses

Notícies relacionades

L'originalitat d'aquests plats estarà en les seves arrels argentines i libaneses, així com en la seva incansable passió per la cuina que posa cada dia en pràctica per delectar les seves germanes al convent.

Sor Lucía Caram (Tucumán, Argentina) és monja dominica contemplativa. Compagina en la seva vida claustral l'oració, l'estudi i la vida en comunitat amb l'activitat social amb les persones més necessitades, que la va portar a promoure el Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa, el projecte MOSAIC de salut mental i la Fundació Rosa Oriol.