La directora general de RTVV demana als empleats que segueixin "al peu del canó"

Rosa Vidal li diu al Consell que no compti amb ella per tancar Canal 9, acusa la Generalitat de "faltar a la veritat en el seu comunicat" i assegura que a ella no li han demanat opinió

Rosa Vidal, directora general de la RTVV

Rosa Vidal, directora general de la RTVV / MANUEL BRUQUE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La directora general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, ha demanat als treballadors de la ràdio i la televisió públiques valencianes que "segueixin al peu del canó" malgrat el tancament anunciat per la Generalitat. Així mateix, ha assegurat que ha comunicat als responsables de l'Executiu valencià que "no compti amb ella" per tancar l'entitat.

Vidal s'ha dirigit als treballadors de RTVV reunits en assemblea a la seu de Burjassot (València) i després de mantenir una reunió prèvia amb representants del comitè d'empresa.

Segons informa Intersindical en el seu compte de Twitter, durant la seva compareixença, Vidal ha animat els treballadors a seguir les emissions: "Hem de seguir emetent. Sé que costa, però hem de ser professionals fins al final".

"Els que m'assenyalen a mi estan faltant a la veritat"

La directora general ha criticat a més que en el comunicat en què s'ha fet públic el tancament, la Generalitat "està faltant a la veritat" i ha subratllat que a ella el Govern valencià "no li ha demanat opinió". "M'han trucat de Presidència per comunicar-me que el Consell en ple ha decidit tancar RTVV", ha explicat Vidal, que ha afegit:  "S'ha de llegir la sentència per poder opinar". "Els que m'assenyalen a mi estan faltant a la veritat", ha rematat.

Sobre el procés per consumar la liquidació de RTVV, ha comentat que la intenció del PP és aprovar una modificació legislativa per "via d'urgència" per tancar l'entitat, que "anirà seguida d'un expedient de regulació d'ocupació (EROextintiu".

CANVIS LEGALS A UN MES

Notícies relacionades

Sobre això, ha puntualitzat que "jurídicament poden fer els canvis legals en un mes i es podrà recórrer". Així mateix, ha revelat que li han dit que "demà o demà passat" li proporcionaran "el full de ruta". Davant la petició dels treballadors que "s'arremangui" amb ells i no doni "la batalla per perduda", la responsable de la societat ha expressat la seva creença que "la decisió està presa". I ha postil·lat: "Ens hem arremangat des del primer dia".

Finalment ha insistit que ni ella ni el seu equip han vingut a tancar RTVV: "Li hem comunicat al Consell que no comptin amb nosaltres", ha sentenciat.

Temes:

Canal 9